İstanbul Üniversitesi / Avcılar Kampüsünde Okuyan Murit Kardeşlerimiz
-
selamun aleykum mürit kardeşlerim Ben bu sene istanbul üniversitene kayıt oldum orada okuyan veya yeni başlayacaklar arkadaşlarla orada görüşmek isterim. Bölümleinizi ve kaçıncı sınıfya olduğunuzu yazarsanız sevinirim. Ben Avcılar kampüsü / Uçak teknolojisi
-
Benim de 2. senem, Deniz Ulş. İşl. Müh.
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------Benim de 2. senem, Deniz Ulş. İşl. Müh.
-----------------------------
Tanışmak isterim hocam pazartesi okulda olucaz biz sizde sanırım -
dokuz eylülden geçemedim ya iü jeolojiye :D ne güzel b.düzünden avcılara arabayla geççektim hergün ama yalan oldu bu arada en çok tatil yapan ve en geç açılıp en erken kapanan üni diyolar varmı öyle bi olay :D
-
benim olabilir 2. tercihleri bekliyorum. 1de tercih hatası gibi bişey oldu giremedim. ulaştırma ve lojistik yazmayı düşünüyorum şimdi.
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------dokuz eylülden geçemedim ya iü jeolojiye :D ne güzel b.düzünden avcılara arabayla geççektim hergün ama yalan oldu bu arada en çok tatil yapan ve en geç açılıp en erken kapanan üni diyolar varmı öyle bi olay :D
-----------------------------
eskidendi o amk getirdi sayın cumhurbaskanımız kankasını ilk ve orta dereceli okullarla aynı moda gecirdi :D ne güzel 3 sene yattıktı son sene bozulurmu laan tüm sistem!
Toplam Hit: 1033 Toplam Mesaj: 6