folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul Üniversitesinde 2 Yıllık Radyo-Tv Bölümü ?

İstanbul Üniversitesinde 2 Yıllık Radyo-Tv Bölümü ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar iü de bu bölümün olduğunu söylüyorlar , avcular kampüsünde .. ama ben bulamadım kitapçıkta , acaba yok mu , bilgimde net değil yaani , danışayım dedim , vars akaçıncı sayfada , kodu nedir filan : ) ?

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThundeR
    ThundeR's avatar
    Erkek

ist üni avcılar kampüste radyo tv bölümü var, hatta aynı kattayız radyo tv ile :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    ThundeR bunu yazdı:
    -----------------------------

ist üni avcılar kampüste radyo tv bölümü var, hatta aynı kattayız radyo tv ile :)

-----------------------------
    hoca 2 yıllık olanından bahsediyorsun dimi ? ayrıca kaç puan istediği hakkında bi bilgin var mı : )

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThundeR
    ThundeR's avatar
    Erkek

teknik bilimler myo daki radyo tv zaten iki yıllık oluyo, başka radyo tv varsada bilmiorum

puanı hakkında bi bilgim yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek
    istanbul üni radyo sinema tv sözel-2 puanından öğrenci alıyor 4 yıllık. puanı 317.735 başarı sırası 13.900. iletişim fakültesi.. dediğim gibi 4 yıllık. 2 yıllıgı bilmiyorum..

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo
    iletişim fakültesiyse beyazıtta. güzel bir binası ve bahçesi var içeriye giremedim ama dışardan lcd tvler göze çarpıyor baya interaktif bir yermiş gibi izlenimi var.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

sınavı ayrı dert secimi arı dert ama gelecekdeki iş imkanina bakın bence pek bilinmedik ama iş olanakları acık bölmler var örneğin odiometri benim bölümümdü.gerçi sevdiginiz bölümü okumak idealiniz olabilirde ilerisi icin biraz daha genis düsünmek gerekiyo bu zamanda

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Volkan sana tek bir şey söyliyecem ;Uğraşma..Kazanamadıysan bırak 2 yılla 3 yılla uğraşmayı git bir işte çalış sonra tekrar gir sınava yada hiç girme.5-6 yıl sonra bi karavan al istanbuldan çık bütün kıyıyı dolaş anadolu,karadeniz...neresi varsa gez.Bir şişe şarap ve bir paket sigara al ve kıyıya vurmuscasına her zaman bankta parkta kıyada dolasan yatan kalkan saçı sakalı birbirine karıncalar gibi içiçe girmiş berduştlarla sohbet et.Bir bank bul kıvrıl yat.Sabah olunca atla karavana bodruma git.İki üç turist kovala 1-2 hafta orda takıl.Sonra beni köyümün sularıyla yıkayın diyip git...Bir avukat tut birde mezar al,avukata her yıl ölüp ölmedigini kontrol etmesini iste.Hepimiz insanız bir gün bir yerlerde ölüp gidecez...En azından ben böyle yapıcam.Okulmus,evlilikmiş,çocukmuş pehh....
Toplam Hit: 3411 Toplam Mesaj: 8