folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul Ya Da Ankara Da Yaşayanlar Göğüs Dr Tavsiyesi

İstanbul Ya Da Ankara Da Yaşayanlar Göğüs Dr Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Şehrimdeki iyi göğüs dr ları fetöden dolayı içeride ya da görevden atıldı, geri kalanlarıda kafama yatmıyor, İstanbul ve Ankarada ikamet eden arkadaşlar; Şehrinizdeki en iyi göğüs uzmanları kim, kimi tavsiye edersiniz ona göre araştırma yapıp bir dr belirleyip babamı tedavi için oraya götüreceğim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocam yamulmuyorsam Gökhan yumcu var beşiktaş ta olmasın lazım . Sen direk satın alırsın ya o gelsiz size sen gitme hocam :D

Sağlıklı günler dilerim ;)

EDİT ; Yazım hatası

MhmdAlmz tarafından 12/Oca/17 12:58 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Hocam yamulmuyorsam Gökhan yumcu var beşiktaş ta olmasın lazım . Sen direk satın alırsın ya o gelsiz size sen gitme hocam :D

Sağlıklı günler dilerim ;)

EDİT ; Yazım hatası

Üstat yanılma konu sağlık ve mümkün mertebe bilip duyduğunuz güvenilir olursa daha iyi olur,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Arkadaşımın annesi göğüs kanseri idi hep ona gidiyorlardı memnunlardı tam bir araştırıp bakıp randevu alabilirsiniz. Ben gitmedim bilmem sadece kulaktan dolma . 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Arkadaşımın annesi göğüs kanseri idi hep ona gidiyorlardı memnunlardı tam bir araştırıp bakıp randevu alabilirsiniz. Ben gitmedim bilmem sadece kulaktan dolma . 

Bende babamı götüreceğim koah hastası böbrekler sıkıntılı burada genel cerrah var çok samimi arkadaşım o alırım dedi, emara girince ben alamam dedi göğüs yönlendirdi göğüste sıkıntılı bir yerde alırım dedi, ama bu seferde benim içime sinmedi,

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Bi randevu alıp gidin hocam denemekte fayda var bakarsınız randevuda zaten belli eder kendini doktor

Toplam Hit: 714 Toplam Mesaj: 6
ankara tavsiye istanbul dr