İstanbul Ya Da Ankara Da Yaşayanlar Göğüs Dr Tavsiyesi
-
-
Hocam yamulmuyorsam Gökhan yumcu var beşiktaş ta olmasın lazım . Sen direk satın alırsın ya o gelsiz size sen gitme hocam :D
Sağlıklı günler dilerim ;)
EDİT ; Yazım hatası
MhmdAlmz tarafından 12/Oca/17 12:58 tarihinde düzenlenmiştir -
MhmdAlmz bunu yazdı
Hocam yamulmuyorsam Gökhan yumcu var beşiktaş ta olmasın lazım . Sen direk satın alırsın ya o gelsiz size sen gitme hocam :D
Sağlıklı günler dilerim ;)
EDİT ; Yazım hatası
Üstat yanılma konu sağlık ve mümkün mertebe bilip duyduğunuz güvenilir olursa daha iyi olur,
-
Arkadaşımın annesi göğüs kanseri idi hep ona gidiyorlardı memnunlardı tam bir araştırıp bakıp randevu alabilirsiniz. Ben gitmedim bilmem sadece kulaktan dolma .
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Arkadaşımın annesi göğüs kanseri idi hep ona gidiyorlardı memnunlardı tam bir araştırıp bakıp randevu alabilirsiniz. Ben gitmedim bilmem sadece kulaktan dolma .
Bende babamı götüreceğim koah hastası böbrekler sıkıntılı burada genel cerrah var çok samimi arkadaşım o alırım dedi, emara girince ben alamam dedi göğüs yönlendirdi göğüste sıkıntılı bir yerde alırım dedi, ama bu seferde benim içime sinmedi,
-
Bi randevu alıp gidin hocam denemekte fayda var bakarsınız randevuda zaten belli eder kendini doktor