İstanbula Döndüm İş Arıyorum
-
müridlerim geçenlerde izmirde bazı açtığım konuda bahsettiğim sıkıntıları yaşadım ailemin yanına istanbula döndüm burda yapabileceğim bilişimle ilgili her hangi bi iş konusunda hem çalışıp hem işi öğrenmek istiyorum bunun yanında
Photoshop
İllustrator
İndesing
Corel
Dreamweaver
biliyorum excel word vs cabası
lisede web programcılığı okudum ama yazılımı unuttum sayılır css dışında ama öyle bir iş olursada üzerine düşersem yardımcı eleman olarak çalışırsam işi yapabilirim yardımcı eleman olarakta çalışmaya hazırım evde oturmaktan çok sıkıldım bi yerden işin ucundan tutmak istiyorum artık malum peder de parayı kesti... istanbul avrupa yakasında oturuyorum b.düzü tarafında
-
Merhaba,
Oncelikle umarim en kisa zamanda gönlüne göre is bulabilirsin. Bu sürecte aslinda bir yandan web site arayüz tasarimlari ile ugrasabilirsin. Böylece kendi islerini kendin yapmis olur ve evde daha rahat bir ortamda calismis olursun.
Bunun yanisira internetten bu isleri yapan firmalari aratip onlara cv ile birlikte mail gecebilirsin. Mutlaka dönüs yapan olacaktir.
Aklima gelmisken website icin logo calismasina ihtiyacim var. Eger yapabilirim dersen görüsebiliriz. Birbirimize katkimiz olmus olur.Basarilar dilerim simdiden.
Kolay gelsin.
-
DawnOfDarkness bunu yazdı
Merhaba,
Oncelikle umarim en kisa zamanda gönlüne göre is bulabilirsin. Bu sürecte aslinda bir yandan web site arayüz tasarimlari ile ugrasabilirsin. Böylece kendi islerini kendin yapmis olur ve evde daha rahat bir ortamda calismis olursun.
Bunun yanisira internetten bu isleri yapan firmalari aratip onlara cv ile birlikte mail gecebilirsin. Mutlaka dönüs yapan olacaktir.
Aklima gelmisken website icin logo calismasina ihtiyacim var. Eger yapabilirim dersen görüsebiliriz. Birbirimize katkimiz olmus olur.Basarilar dilerim simdiden.
Kolay gelsin.
Aynen. Özellikle r10 da bu konuda eleman arayan çok kişi oluyor. Kendin bir referans oluşturursan çok kolay iş alırsın. r10'a bakarsan ofisde çalışmak üzere eleman arayanlar oluyor. r10 olmasa bile referansların ile CVleri biryere dağıtabilirsin. Ama bu şekilde hadi iş gelsin zor olur.
-
kadirozdemir bunu yazdıDawnOfDarkness bunu yazdı
Merhaba,
Kolay gelsin.
Aynen. Özellikle r10 da bu konuda eleman arayan çok kişi oluyor. Kendin bir referans oluşturursan çok kolay iş alırsın. r10'a bakarsan ofisde çalışmak üzere eleman arayanlar oluyor. r10 olmasa bile referansların ile CVleri biryere dağıtabilirsin. Ama bu şekilde hadi iş gelsin zor olur.
tamam doğru diyosunuzda ben evde çalışmak istemiyorum gerçekten çok sıkılmaya başladım evde otur otur , ayrıca kariyer.net ten başvuru yapıyorum grafikerler.net'e cv ve portfolyomu koydum burada bi müridimizin tanıdığı yanında çalışmak benim gönlümü rahatlatmış olur bir neticede
portfolyo: http://portfolyo.aihocam.com
-
-
yardımcı eleman olmayada razıyım varsa tanıdıklarınız bir iletişime geçerseniz çok mutlu olurum