folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul'a Yeni İstiklal Caddesi Geliyor

İstanbul'a Yeni İstiklal Caddesi Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bakırköy'de yaşayanlar veya en son gelenler farkındıysa Bakırköy'ün çoğu yerine demir kazık dikilerek araba parkı engellendi.Dün bu saatlerde Bakırköy sahil'deki yaklaşık 12 senedir kaçak yapı olmasın rağmen açık olan çay bahçeleri büyükşehir tarafından yıkıldı.Zabıta ile görüşmelerim sonucunda, Bakırköy iskelesinden başlayıp metrobüs durağını ve akıl hastanesinde kapsayacak travmay yapılacakmış.Bakırköy meydanın ilerisindeki mezarlığın yanındaki ve emniyetin yanındaki sarı minibüsler kaldırılacakmış.Büyükşehir büyük yatırım yapmış dediler.Hatta sanırım travmay durakları arasında Bağcılar'da var zira Bağcılar'ın meydanınıda düzenlemeye almışlar. 

Soldaki sarı büfe falan hepsi yıkılacak :

Meydanın bi kaç metre aşağısı.Parke kaldırım taşları sökülüp geçici olarak asfalt döküldü. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

istiklal e dönüştürceklerine, barzoları ve magandusları temizlesinler.

Hadi sen git işine de herkes kendi çişine.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Dinci minci pezeweng ama bazen helal olsun dememek icin tutamiorum kendimi.

Umarım travestileri ve emoları da temizler bi şekilde istiklalden

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

öyle her yer istiklal olamaz hocam kolay değil, orda kaç yüz senenin yaşanmışlığı var 654665 tane çeşit mimarinin harmonisi var. tramvay koyalım, sokak sanatçısı koyalım 2 cami atalım, içki mekanı koyalım diyerekten istiklal çıkmaz :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

o zaman tahribat olarak para toplayıp arsa filan alalım sonra satıp herkese bi pc kampanyası yaparız :)

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı

öyle her yer istiklal olamaz hocam kolay değil, orda kaç yüz senenin yaşanmışlığı var 654665 tane çeşit mimarinin harmonisi var. tramvay koyalım, sokak sanatçısı koyalım 2 cami atalım, içki mekanı koyalım diyerekten istiklal çıkmaz :)

ama işte bu mantıkla bundan 100-200 sene sonrada aynı yerde oluyoruz :D şimdi olmasa ilerde bişeyler olur ama önce bi adım atmak gerek :D
    hiç bişey benzemeye çalıştığı şeyin aynısı olamaz zatende, eski halinden iyi olması yeterli bence değişim için :) darısı angaranın başına diyorum :)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi

istiklalin istiklalliğini bitirdi şimdi sıra ona mı geldi? asmalıdaki masaları yerine koysun önce.

bahariyeye de yıllar önce istiklale benzesin diye tramvay koymuştu, yıllar geçti hala benzetemiyorum tramvay da böcek gibi geliyo gözüme.

biyeri biyere benzetmektense düzgün yeşil bi park yapsın, (istanbulda bildiğim tek ulaşılması kolay yeşil yer yıldız parkı, orası da serseri dolu)

insanların kafalarını dinleyebileceği biyer olsun.

Valira tarafından 28/Kas/12 08:55 tarihinde düzenlenmiştir

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Valira bunu yazdı

istiklalin istiklalliğini bitirdi şimdi sıra ona mı geldi? asmalıdaki masaları yerine koysun önce.

bahariyeye de yıllar önce istiklale benzesin diye tramvay koymuştu, yıllar geçti hala benzetemiyorum tramvay da böcek gibi geliyo gözüme.

biyeri biyere benzetmektense düzgün yeşil bi park yapsın, (istanbulda bildiğim tek ulaşılması kolay yeşil yer yıldız parkı, orası da serseri dolu)

insanların kafalarını dinleyebileceği biyer olsun.

Çalışmalarla ilgili tarihi veya güncel bilgim pek yok ancak, Nevizade içinden geçen dar yol çok hoş olmuş. Yürünebilir bir hale sokulmuş ve eski kalsik havası bozulmamış.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

kaynak???

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    wr3kcer bunu yazdı

istiklal e dönüştürceklerine, barzoları ve magandusları temizlesinler.

Cigu bigule :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bu güzel bir çözüm fakat geçici bir çözüm kabul etmek gerekir , barzolar ve diğer 4harflilerin taksimden bakırköye gitmesi en fazla yarım saat 

ayrıca karşıda da bahariye caddesi var barları falan olan , ki istiklale tercih ederim birçok açıdan 

kalıcı çözüm istanbul a vize uygulanmasıdır , ikametin ist değilse burada yapacağın makul bir iş de yoksa kapı dışı etmektir , bu şehri kurtarmak istiyorsan . bu yöntem , orantısız gelişmiş tüm ülkelerde , hindistanda bile çözüm olarak uygulanmaktadır , sultanımız 1.tayyip bunu da önermiştir ama muhalefet sırf muhalif olsun diye karşı çıkmaktadır , kanayan yaraya parmak basabilecek çözümlere bile. 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 3146 Toplam Mesaj: 11