folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbulda Acil Bir Hasta İçin (A-) Kan Gerekiyor. Eğer Yoksa Msn Listenizdekilere Yollayın.

İstanbulda Acil Bir Hasta İçin (A-) Kan Gerekiyor. Eğer Yoksa Msn Listenizdekilere Yollayın.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferhatmartin
    ferhatmartin's avatar
    Erkek

istanbulda acil bir hasta için (A-) kan gerekiyor. kan verebilecek olanlar bu numaradan hastanın bulunduğu hastaneyi öğrenebilirler 535 821 78 78. Yoksada eğer msn listenizdekilere alttaki iletiyi yollarsanız çok sevinirim. Kendisi arkadaşımdır. çok sağolun arkadaşlar. bu iletiyi ancak böyle yayabiliriz.

-------------------------

istanbulda acil bir hasta için (A-) kan gerekiyor. kan verebilecek olanlar bu numaradan hastanın bulunduğu hastaneyi öğrenebilirler 535 821 78 78. Listenizdekilere de yollarsanız sevinirim. Teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun hacı A+ malesefff

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferhatmartin
    ferhatmartin's avatar
    Erkek
    çok sağol hocam. msn listendekilere yollasan büyük faydan dokunur bana çok sağol
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    tm haci hemen yolluyorum ab+ zaten 17 weremem ama yoliim bakim

Nerede o eski günler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    http://www.kanbankasi.com/

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
Toplam Hit: 1156 Toplam Mesaj: 5