İstanbulda Boğazda Yat Kiralamak
-
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
Turizm sektöründe olan arkadaşlar var bildiğim kadarıyla. Ramazan ayında iftar için bir yat kiralamak gibi fikir var kafamda. 4-5 kişilik olucak en fazla.
Bildiğiniz bir yer var mı ? Ortalama ne kadara gelir birde ? Rezervasyon olayları falan nasıl oluyor.
Aydınlatırsanız sevinirim.
Teşekkürler.
-
hocam bebek tarafında saatliğine 250 lira falan istiyorlardı. Ama ramazanda durum ne olur bilmem
-
-
samaccc bunu yazdı
Hocam şimdi ben buradan bakıp beğendikten sonra kaptanı olcuak mı, garsonu olucak mı ? yoksa sadece tekneyi veriyorlar 1-2 saat sornası sen getiriyorsun gibi bir mantık mı var ? teşekkürler.
ruhiii bu arada sana da teşekkür ederim hocam değerli yorumun için.
-
Güzel konu bekleyelim.
-
1250 TL ye kiralamıştık ama genişçe bişeydi. 7-8 kişi rahatlıkla alabiliyor, içinde yemek de dahildi.
-
rica ederim hocam. bu arada dediğim yerde kaptanla beraber kıralıyorsun sen surmuyorsun yani.
-
HolyOne bunu yazdı
1250 TL ye kiralamıştık ama genişçe bişeydi. 7-8 kişi rahatlıkla alabiliyor, içinde yemek de dahildi.
1250 tl çok hocam. 1:30 - 2 saat lik kiralamayı düşünüyorum. Yemekli yada kahvaltılı olacak. Ortalama bütçem 600 tl
-
sonuçta kaça kiraladın yada kiraladınmı ? kaç metrelik tekneydi vs vs özelliklerini yazarsan sevinirim, bi sonraki ay kafamda böyle bişey var bana da lazım olabilir
-
Castaway bunu yazdısamaccc bunu yazdı
Hocam şimdi ben buradan bakıp beğendikten sonra kaptanı olcuak mı, garsonu olucak mı ? yoksa sadece tekneyi veriyorlar 1-2 saat sornası sen getiriyorsun gibi bir mantık mı var ? teşekkürler.
ruhiii bu arada sana da teşekkür ederim hocam değerli yorumun için.
:D
Açıklamalar:
Bir telefonunuz menfaatinizedir sorun cevaplıyalım beğenmezseniz gidersiniz. İlginize şimdiden teşekkür ederim.
tüm ilanlarda telefon var istediğini sorabilirsin
NOT: SAkın parasını peşin verme hiç birine