İstanbul'da En Uygun İnternet Tarifesi
-
Herkese selamlar,
Ataşehir, Modoko taraflarında biryere yerleşiyorum.
İnternet paketi ne tavsiye edersiniz,
çok fazla download falan yapmıyorum.
25gb yeterli gelir. hız 8-10mbit/s ve üzeri iş görür.
En ucuz yol nedir benim için? evde tel hattı falan yok.
-
Evde telefon hattı yok ise mecburen fiber internete bakacaksın..
Evde sabit telefonun olması iyidir, aylık 20 - 30 TL'yi ev telefonuna öderim diyorsan,
http://www.tahribat.com/Forum-Superonline-8-Mbite-Kadar-Sinirsiz-Internet-34-90-Tl-175147
adresinde yazdığım konuyu oku..
-
hala geçerlimi bilmiyorumda ev telefonu artı internet 44 lira telekomda 1 yıl taaahutle
bi ara sor istersen
-
görmeyenler için..
up
taahhütnamesiz istiyorum ayrıca.
-
Ataşehir Modoko'yu, Mokoko olarak okudum.Mokoko ne amk diye düşündüm bi an.
-
Bende internet bağlatıyorum şu paketi araştırabilirsin ttnet'te internet tv ve tel tek fatura
12 ay taahhütlü
Adı : 3'lü avantaj kampanyası hipernet
AYLIKTL 49caglaray tarafından 06/Tem/13 13:02 tarihinde düzenlenmiştir- HİPERNET Limitsiz (20 Mbps’ye kadar)
- Tivibu Ev Maxi Paket
- TTNET Alo (Konuştukça Öde)
-
Citizen bunu yazdı
Ataşehir Modoko'yu, Mokoko olarak okudum.Mokoko ne amk diye düşündüm bi an.
mokoko;
Birgün adamın biri ıssız bir adaya düşer, etrafta ne var ne yok keşfetmek için ada'da gezintiye çıkar, tam etrafı keşfetmeye başlamışken oda ne!! bir kızılderili ordusu adamın peşinden koşmaktadır, adam kaçmaya çalışsada kızılderililer onu yakalayıp şu soruyu soraralar " ölüm mü? mokoko mu?" adam ölüm diyemez çünkü öldürceklerini sanar "mokoko" nun anlamını bilmediği için mecbur "mokoko" die cevap verir ve adamı düzerler.. ertesi gün yine adam ada'da tek başına gezerken kızılderililer yine yakalarlar ve sorarlar "ölüm mü? mokoko mu?" adam artık mokoko nun anlamını biliodur ama ölmemek için yine "ehm kem kum mokoko" der ve yine düzülmekten kurtulamaz bu olay bi kaç kez tekrarlanır ve en sonunda canına tak etmiştir kendi kendine"bıktım artık düzülmekten öldürsünlerde kurtulayım artık" der ve yine yakalanır.."ölüm mü? mokoko mu?" adam bağırarak "öldürün beniiiii ölmek istiorummm" die haykırır.. kızılderililer adamın bu isteğini kırmaz ve kararını söylerler ""ÖLENE KADAR MOKOKO"" :)))
teşekkür ettim herkese.
Kaan tarafından 07/Tem/13 16:47 tarihinde düzenlenmiştir