folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbulda ''Farklı'' Neler Yapılabilir?

İstanbulda ''Farklı'' Neler Yapılabilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

örnek vereyim: mesela sarnıç restoranda yemek yemek...

yada gece açık dev gibi bi lunaparka gitmek...

ama istanbul içi olcak ucuz ve yapılabilir olucak bakalım ne fikirler çıkacak?

kim daha çok gezmiş görmüş

9200 feetde alınan ilk nefes...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi

ayasofya gülhane civarını gezmeni tavsiye ederim.harika yerler.özellikle galata kulesi güzeldir.eminönünde kuşlara yem atarakta stres atabilirsin:=)

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

üsküdar-harem sahil yolunda atlayıp kız kulesine yüzerek git

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Sultan ahmetten yukarı doğru çık koruyu geçtikten sora set üstünde boğaz manzarasına karşı 1 demlik çay söle ..

Ben dün gittim çok güzeldi.. Ayrıyetten nargile seversen bence istanbulun en iyisi beyazıttaki erenler kafe' ye uğra..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dediklerinizin hepsi defalarca yapıldı (kıs kulesine yüzmedim tabe) :) daha başka?

9200 feetde alınan ilk nefes...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Sultanahmet üstat vazgeçme oradan her sefer daha farklı şeyler bulursun dostlara katılıyorum ancak tek farkla nargile gerçek nargile kahvesinde içilmeli yani Çorlulu Ali Paşa medresesinde:) Kor dağıtanlar gençleri şöyle bir süzer zaten nakla filan isterseniz - Senmi içeceksin der hatta:):)

Birde eğer tarihe merakın varsa (olmasada git) II. Abdulhamit in türbesinin bulunduğu yer Türkocağı dır Anayasamıza göre yasak olmasına rağmen orası Osmanlı hanedan mezarlığıdır içeriye girebiliyorsun oradada nargile içebilirsin artık bir kahve yapmışlar en son gittiğimde gördüm:) Eskiden kapısında nöbetçi beklerdi. O mezarlıkta hoş sürprizlerle karşılaşırsın  Örneğin Osmanlı hanedan mezarlığında Teşkilat-ı Mahsusa nın önemli üyeleri yatmaktadır??? en önemlilerinden biride orada ne işi var dedirten Ziya Gökalp mezarı:)

Eskiden Eminönü belediyesi binasının altı çok büyük bir sarnıçtır restore ediyorlardı görülmesi gereken bir yer tavsiye ederim en son halka açıktı hatta abi bir bakayım şeklinde dalınabiliyor içeriye tavsiyemdir:) Bir diğer öneri Fatih e Zeyrek tarafına gidin zeyrekhane ye uğrayın İstanbul un Fatih in emri ile camiye dönüştürülmüş ilk camisini görün Zeyrekhane den (Koç holdinge kazandıracaksınız ama değer ) Haliç manzarasına bir bakın. Bütün Zeyrek bir açıkhava müzesi artık. Dünya Kültür mirası listesinde koruma altında Molla Zeyrek camii ve bütün Zeyrek.

Ah! Ah! değerini bilin dostlar yakınsınız canım çekti uzaklardayım malesef kimbilir bir daha ne zaman görebileceğim..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Crack34
    Crack34's avatar
    Erkek

Usta Taksim/İstiklal'e git. İstiklal Caddesinin bir alt sokağında (sokağın adını bilmiyorum) PALA diye bi mekan var.

Ocakbaşı gibi biyer ama çok güzel bi yerdir. Tavsiye ederim.

Toplam Hit: 911 Toplam Mesaj: 7