folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İstanbul'da Güvenilir Bilgisayar Tamircisi

İstanbul'da Güvenilir Bilgisayar Tamircisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

ofiste 3 tane laptop yatıyor, birine çay dökülmüş, diğerlerine ne olmuş bilmiyorum.

çay döküleni kullanmamız gerekecek, diğerlerini yaptırıp satabiliriz.

hem fiyat şişmesin, hem de işin hakkı verilsin diye düşünerek güveneceğimiz ellere teslim etmek istedim.

konularda denk geldiğim @swordfish var sanırım perpa'da. kendisine 2 gün önce pm attım halen okumamış, belki pm'i görmese de konuyu görür :)

istanbul üsküdar'dayım, silivri falan denmediği sürece civar tavsiye yerlere götürebiliriz cihazları :)

Ali & Dua & Zeynep & Ayşe'nin Babası
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

mecidiyeköy de tanıdık iyi bi arkadaş var. istersen numarayı vereyim sana? ama acil ise hemen yapabileceğini sanmıyorum. elden çalışırsan daha uuygun fiyat verebilir. fatura istersen yüjkselir fiyatı. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

mecidiyeköy de tanıdık iyi bi arkadaş var. istersen numarayı vereyim sana? ama acil ise hemen yapabileceğini sanmıyorum. elden çalışırsan daha uuygun fiyat verebilir. fatura istersen yüjkselir fiyatı. 

faturalık işimiz yok hocam, elden nakit çalışırız, arkadaş dediğine selamınla nazımız geçecekse sana zahmet gönder gelsin numarasını, 1-2 gün içerisinde ziyaretine gidebilirim..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

naz derken ne yapılması gerekirse yapar :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

yani naz dediğim TBT'den BosphorusPasha'nın arkadaşıyım desem biraz daha ilgili, biraz daha makul fiyat gibi bi farkımız olur mu baabında :D

biraz da omuzlara masaj ve cilveli sözler beklemiyorum yanlış anlaşılmayalım :P :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Aynı sorunu yaklaşık 6-7 ay önce ben de yaşadım. Yiğenim saolsun bilgisayara 1 tas su döktü.

Acer servise götürdüm, ibneler 1850 tl masraf çıkardı.

İnternette gezerken şans eseri ümraniye'de bir laptop anakart tamiri yapan bir yer buldu bizim enişte.

Adam direk fiyat vs. vermedi, getir bakayım yeni döküldüyse yapılabilir dedi. Götürdüm aradan 1 gün geçti aradı fiyat olarak 500 tl dedi, biraz indirim yap falan diyince 350 tl'ye yaptı ve hala kullanıyorum hiçbir problem yok makinada.

Adamın cep numarasını da şansa silmemiştim, istersen cepten bir ara görüş. İş olarak ben çok memnun kaldım, yapmasaydı çöpe atacaktım makinayı.

Cep numarası 0542 400 24 94. Adamın adını kaydetmemişim bilgisayar hastanesi diye yazıyor rehberde.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

İstanbul güney hastanesinin hemen arkasindaki sokakta Esenler elektronik. Tavsiye ederim. Hatta şu an tamirde bilgisayarim var . Aksaray yenikapi metrosuyla menderes duraginda inilerek gidilebilir. Menderes metrosunun hemen cikisinda. Benden bu kadar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Aynı sorunu yaklaşık 6-7 ay önce ben de yaşadım. Yiğenim saolsun bilgisayara 1 tas su döktü.

Acer servise götürdüm, ibneler 1850 tl masraf çıkardı.

İnternette gezerken şans eseri ümraniye'de bir laptop anakart tamiri yapan bir yer buldu bizim enişte.

Adam direk fiyat vs. vermedi, getir bakayım yeni döküldüyse yapılabilir dedi. Götürdüm aradan 1 gün geçti aradı fiyat olarak 500 tl dedi, biraz indirim yap falan diyince 350 tl'ye yaptı ve hala kullanıyorum hiçbir problem yok makinada.

Adamın cep numarasını da şansa silmemiştim, istersen cepten bir ara görüş. İş olarak ben çok memnun kaldım, yapmasaydı çöpe atacaktım makinayı.

Cep numarası 0542 400 24 94. Adamın adını kaydetmemişim bilgisayar hastanesi diye yazıyor rehberde.

https://mobile.donanimhaber.com/profil/203828

https://m.facebook.com/burak.kazal.3

bu kişi olabilir mi?

end tarafından 09/Mar/17 06:17 tarihinde düzenlenmiştir

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
Toplam Hit: 1670 Toplam Mesaj: 8
istanbul bilgisayar tamircisi güvenilir zeki çevik ahlaklı