İstanbul'da İyi Bir Dişçi? [Devlet]
-
Sayısal loto da 6'lı tutturmak Çapa'ya randevu almaktan daha olasıdır herhalde. :|
Diğer çoğu hastane Merkezi Randevu Sistemine (http://85.111.7.201/Vatandas/) geçmiş. Sizin bildiğiniz İstanbul'da Avrupa yakasında iyi bir dişçi var mı? (devlet)
ya da İstanbul (avrupa) Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında bilgisi olan?
-
ilk ve son yukarı!
-
Up
-
capa disindakiler tiriska. bevler genellikle capaya sevkediyor.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------capa disindakiler tiriska. bevler genellikle capaya sevkediyor.
-----------------------------Evet çapanın çok iyi olduğu doğrudur ama 1 aydır gece gündüz demeden arıyorum, bir türlü randevu alamadım.
Online randevu sistemleri yok, sadece telefondan randevu veriyorlar.Bir de çok sonralara gün veriyorlar.
Neyse ben tavsiye üzerine Bahçelievleri düşünüyordum ama mayıs ayına gün vardı, o yüzden hasekiye gideceğim. İşlemleri hallettikten sonra yazarım.
-
Hasekiye gittim, dayi dis etlerinde iltihaplanma var dedi. Antibiyotik ve gargara verdi. Ardindan da dis taslarinin temizlenmesi gerektigini soyledi. Bunun icin de Capa ya da Okmeydani dedi. Be amk nun dentisti seni oraya ne skime yerlestirdiler?! Orda soyleyememistim, az da olsa rahatladim simdi...