folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul'da MMA

İstanbul'da MMA

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Arkadaşlar uzun süre araştırdım ve MMA yapmaya karar verdim. Çoğu arkadaşın tavsiyeside böyle. 1.81 boyundayım. 90 kiloyum. Muay thai altyapımda var. (amatörce) şimdi size sorum Istanbul Anadolu yakasında MMA eğitimi nerede verilir. Fiyatları nedir?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek

Murat Kazgan Fight Academy http://www.muratkazgan.com/iletisim.htm Libadiye'de ;)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rebel_Rider
    Rebel_Rider's avatar
    Erkek

MMA istanbul http://www.mma.com.tr/ kavacık't.. aylık 300 ytl miymiş neymiş..

"I told you guys. NEVER underestimate the power of a _________."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

300 TL çok fazla. Murat Kazganda fiyat nedir?

edit : fiyatlar hep bu civardamı?

Mylitta tarafından 07/Ara/12 01:26 tarihinde düzenlenmiştir

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

uni mma vardı galiba orayı bayaa öneren oluyor net ortamında ama tam bilmiyorum nasıldır.

bursada gidiyorum fiyatlar 80 - 125 arası değişiyor.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    angelofhope bunu yazdı

uni mma vardı galiba orayı bayaa öneren oluyor net ortamında ama tam bilmiyorum nasıldır.

bursada gidiyorum fiyatlar 80 - 125 arası değişiyor.

şu ay çıksın ocak başında geliyorum bende mutlu hocaya 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Alt yapında Muay Thai olması için Kick Box'u da tecrübe etmiş olman lazım. Eğer bu tür sporlara dahail olmuşsan bile MMA için yetersizdir.

Bu söylediklerimin nedenini anlaman için MMA'in içeriğinde kaç tip ana dal barındırdığını araştırıp öğrenmen yeter.

Eğer MMA'in gerçek eğitimini almaksa amacın Türkiye sınırlarını geçmen gerekiyor. Yok o mümkün değil dersen gidip gidebileceğin tek yer Murat Kazgan'dır. Öbür türlü sen MMA için antreman yaparken 2 metre yanında kung fu yapanlar görürsün...

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 1631 Toplam Mesaj: 7