İstanbul"Da Patlama: Çok Sayıda Yaralı Var .
-
İstanbul'da patlama: Çok sayıda yaralı varİstanbul Bakırköy'dce bir kafede patlama meydana geldi. Çok sayıda yaralı olduğu gelen bilgiler arasında.
Patlamanın meydana geldiği yer Zeytin Mahallesi'nde, sahile inen yoldaki bir kafeterya. Ölen olup olmadığına dair bir bilgi yok. Polis bölgede geniş güvenlik önlemleri alıyor. Ambulanslar bölgeye hareket etti.
Patlamanın nedeni olarak bir gaz sıkışması olabileceğinden kaynaklandığı ifade ediliyor.
Patlama kafetaryanın arka bölümünde meydana geldi. Bu kısımda birilerinin olup olmadığı bilinmiyorBİZİM MURİDLER İNSALLAH ARALARİNDA YOK YARALILARDA EN İNŞALLAH SAĞLIKLARINA KAVUSURLAR -
Rant olması kuvvetle muhtemel.Bizzat bu rant kavgasının içinde kalmıs,patlamayı daha önceden yaşamış biri olarak söylüyorum.Jandarmanın bitşiginde ki bir yere bile yakından tahrip edici ses bombası koyucak kadar ileri gidiliyor bu kavgalarda.
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------
bana terör saldırısı gibi geldi, bu kürdolar gene akıllarınca operasyon protesto ediyor olabilirler. öyleyse eğer kıssasa kıssas hakkını kullanmak zorunda bu millet
-----------------------------
Deniz bunu beğendi. -
denilen yeri bliyorum... inş kimseye bişşey olmamıstır.. insan oluyor baya o cafelerde..
-
bana terör saldırısı gibi geldi, bu kürdolar gene akıllarınca operasyon protesto ediyor olabilirler. öyleyse eğer kıssasa kıssas hakkını kullanmak zorunda bu millet
Toplam Hit: 1092 Toplam Mesaj: 5