İstanbul'da Sgk Ya Bağlı Diş Hastanesi
-
beyler istanbulda haftalarca bekletmeyecek , gidip sıramızı alabileceğimiz işlemi hemen halledebilecek diş hastanesi var mıdır acaba ?
ankarada kurtuluş diş hastanesi vardı giderdim hemen filmi çeker dolguyu yapar gönderirlerdi . bunun gibi işleyen diş hastanesi var mıdır ?
bu sgk denen kurum her ay yüzlerce liramı zorunlu sağlık sigortası diye iç ediyor. madem özel dişçiye gidecem ne anladım bu işten ? bu sebeple sgk ya bağlı ücretsiz diş hastaneleri önerilerinizi bekliyorum
-
Hocam anadolu yakasında çekmeköy diş hastanesi var. Adnan kahveci cad si civarıydı. 1 Gun sonra aldıydım
-
Mx0TBT bunu yazdı
Hocam anadolu yakasında çekmeköy diş hastanesi var. Adnan kahveci cad si civarıydı. 1 Gun sonra aldıydım
o çok ters kalır dostum ya onun avrupa versiyonu lazım
-
-
pSkpt bunu yazdı
Dibinde oturuyorum uzak durun
İstanbul/ BAHÇELİEVLER üzerinde ne kadar hastane varsa pişmanlık eseridir
Türkiyenin en büyük hastanelerinden biri olan Bahçelievler Devlet Hastanesi yaptırıldı
Psikiyatri yok, Cildiye yok, Emar bir oda, Röntgen iki oda, Dev ama dev gibi hastane ama doktor yok
Orada çalışan kafeci tanıdık bir abla 3 ayda bir 20 doktorun istifa ettiğini söylüyor
Bahçelievler dr. sadi konuk, zaten 2.dünya savaşında insanları tedavi eden bir hastane odası gibi
Psikiyatri ve delilik harici her türlü hastalığın ve acilin bok olduğu güvenliklerinin hastane camını tekmeyle kıran
Eroinmana el sürememesi, hastaneye sevk edilmiş polislerin Semt çocuğu arkadaşlarımıza emanet çekmelerinde bile dokunamaması
Acilinde yerde yatanlar, sıra kayıranlar, güvenliklerin iğne vurduğu tansiyon ölçü aş evi mübarek
Bahçelievler semtinden uzak durun...
-
Mx0TBT bunu yazdı
memnunmusun hocam
-
İst de beklemeden iş çok zor ve yaptıkları iş çok iyi diyemem.
-
Bagcılar göztepe de yeni açıldı yeni oldugu için pek kişi bilmez bir araştır istersen
-
şişli de varmış diye duymuştum