İstanbul'da Uygun Döviz Bozdurma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar,

2000 frank civarı bir para bozdurmak istiyorum en uygun fiyatı neresi verir? Daha önce bir yere gitmiştim ama orayı unuttum, hatta oradaki adam baya bir meşhurdu, lakabı bozuk paracı bilmem neydi :)

tahtakale mi kapalı çarşı mı yoksa başka bir yer mi hiç hatırlamıyorum, 4-5 sene oldu çünkü..

arada 100 lira kadar oynayabiliyor bazı durumlarda.. mesela döviz.com a baktım bugün 3,1019 tl diyor 1 frank a, bugün bir dövizciye baktım 3.05 e bozuyor.  aradaki fark 103 lira ediyor :) 

tabi internet fiyatı farklı olabilir ama böyle.. daha önce baya büyük bir para bozdurmuştum, istanbul a gitmeye erinmiştim ama adamla pazarlık yapmıştım euro almıştım daha sonra euro baya bir yükselmişti, 6000 bin tl falan kar etmiştim o zaman :)

neyse böyle bir yer varsa istanbul'da güvenilir bir yer bozdurayım..

muhtemelen tek gideceğim ya da yanımda bir kız arkadaş olur.. ortam nasıldır bilmiyorum.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Dedigin gibi kapalicarsi beyazit bolgesinde en uygun bozdurulur

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

Hocam beyazıta git

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam banka da ki kur a bak. Sonra birde serbest piyasada ki beyazıt bölgesinde taç döviz var ona bak. Hangisi işine geliyrsa onda boz.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Konu varken bende yazayim bende de bozuk euro dolar sterlin  var 100 tl civarinda bir kac yere sordum ölüculer istanbuldayim

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek

İstanbul/Kadıköy'de Halitağa girmeden Sadık Döviz var. Ben hep orada bozduruyorum. Sabit Kur'a çok yakın bozuyor. Bir han var onun içinde ücra da olduğu için belkide öyle bozuyor :) Ama kaliteli bir yer. Cadde üstünde tabelası var.

Aganta Burina Burinata
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ottomanmurat bunu yazdı

Konu varken bende yazayim bende de bozuk euro dolar sterlin  var 100 tl civarinda bir kac yere sordum ölüculer istanbuldayim

Git dovizciye tümlet hocam. Sonra işine geldiği gibi bozdurursun ;)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

teşekkürler arkadaşlar, bugün kadıköyde biraz para bozdurdum..sahil tarafındaki dövizcide 3.01 di, yukarı çıktı 3.075 oldu.. daha yukarıdakilere baksam daha da artar, karşıda 2.98 gördüm :) acayip farklar var.. belki küçük görünüyor ama para büyüdükçe zarar artıyor.

pazartesi giderim karşıya bakarım :) 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 771 Toplam Mesaj: 8
döviz bozdurma