İstanbulda Veya Online Ucuza Pastacılık Malzemeleri Satan Toptancı Biliyormusunuz?
-
Merhabalar, pek forumun temasına uymuyor ama bu sıralar ne uyuyorki diyerek açmak istedim. Bir bilen çıkar elbet diye. Keke pasta felan yapmak için kaliteli ürünleri toptan alabileceğim bir yer bakıyorum. Özellikle çikolata kakao gibi. İnternetten baktığımda çoğu yerin pek bir albenisi yok mesela kuvertür bitter çikolata bakıyorum kg ı 600 e geliyor neredeyse ama indirimdeki ülker bitterler de 600 e geliyor.
Eminönünde toptancılarına baktım internetten ekseriyetle böyle aroma boya kalıp felan var. Bunları alabileceğim bir yer bilen var mı. Özellikle altınmarka ve callebaut. -
erturkcikolata , Ankara ama kargo yaparlar.
Alt limit vardir ama bu tip firmalarda genel olarak, sen amator musun yoksa bir dukkan acma niyeti ile denemeler vs mi yapacaksin hocam?
callebaut'ten cok daha iyi seyler var cunki dunyada...# istanbul
Enesler Toptan Kuruyemiş ,Lokum ,Çikolata ,Horeka MegacenterYAPI KREDİ YANI, Kocatepe Mah. Mega Center Gıda ve Ticaret Merkezi, Gümrük iskele Caddesi 40F C-19 Blok, 34045 Bayrampaşa/İstanbul, Türkiye
Antikky tarafından 18/Eki/25 17:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Antikky bunu yazdı
erturkcikolata , Ankara ama kargo yaparlar.
Alt limit vardir ama bu tip firmalarda genel olarak, sen amator musun yoksa bir dukkan acma niyeti ile denemeler vs mi yapacaksin hocam?
callebaut'ten cok daha iyi seyler var cunki dunyada...# istanbul
Enesler Toptan Kuruyemiş ,Lokum ,Çikolata ,Horeka MegacenterYAPI KREDİ YANI, Kocatepe Mah. Mega Center Gıda ve Ticaret Merkezi, Gümrük iskele Caddesi 40F C-19 Blok, 34045 Bayrampaşa/İstanbul, Türkiye
Ametör hocam eşim için evden yapıp satmalık, hangi markaları tavsiye edersin nerelere bakayım
-
Yenibosna kulelideki koçtaş migros oldu. Altında pastacılık malzemeleri vs ucuz. Belki toptan da yardımcı olurlar
-
Metro Market'te aradıklarını bulabilirsin.
-
seyhzade bunu yazdı
Yenibosna kulelideki koçtaş migros oldu. Altında pastacılık malzemeleri vs ucuz. Belki toptan da yardımcı olurlar
+1
-
hello_world bunu yazdı
Metro Market'te aradıklarını bulabilirsin.
bunu yazacaktım. benim eve yakın var bi tane. arada keyfine dolanıyorum. aro markalı baya ürün var pastacılık vs için.