İstanbuldakiler Hacker Turnuvası
-
Olay Şu Arkadaşlar İstanbulda İnternet CAfede 2 adet 2048k net var ve her bilgisayarda windows ve Linux Sürümleri var Mandrake , Redhat, Suse ve çeşitli linux sürümleri turnuvada birbirinizin sitelerini hackliyorsunuz yani şöyle sen site açıyorsun karşındakşde açıyor sen onunkini oda sxeninkini öyle öyle gidiyor geçen sene benim siteyi 1 kişi 5 defa hackledi bende 6 kişinin sitesini hackledim herneyse turnuva 2 ay sonra başlıcak cafede kimlikler gizli tutuluyor haberiniz ola ...
not: 2 Yıldır Polislerle Sorun olmuyor Cafe sahibi ayarlıyor gerçi kimse bilmiyor Hacker nedir felan gelen geliyor gizli oluyor zaten polis gelsede geri gidiyor...
-
Polisten bir zarar gelmez zaten oyun oynuyoruz abi desen yerler:)
Ama hacklenmeyecek site kurmak çok kolay o yüzden bilmiyorum bi yerde takılacaklardır. -
Yok aga ben kopye çekiyorum ama her sene yeni açıklar var kopya çekince exploitlerle kolay oluyor
Yada daha önceden kopya çekip hangi hosttan eb alanı aldığına bakacan sende ordan host alıp indircen oda olmazda host sahibni dalgaya alıcan mesela benim gibi bir kız gönderdim msnden web cam ile 2 gün konuştular msn şifresini felan aldım adamın ama bu kötü birşey adamlar alnının hakkı ile hakliyor önemli olan adam gibi ex olması..
-
Allah alla böyle birşeyi de ilk defa duyuyorum:D
Baba Polislerin ruhu duymaz bir kere Kaymakamın kafası bozmuştu bütün internet kafeleri kapatmıştı.. polisler tam kapıdan girince cafe sahibi direk bütün bilgisayarla reset atıyordu.. polisler bakıyordu bütün millet desktopa Atatürk wallpaperı koymuş boş boş bakıyor monitörlere.. tabi hiç birsey anlamayıp gidiyorlar...
-
Vala ödül ne onu söyle...
-
Ne alakaymış o , o cafede anca yan masayı hackler kim orda hackerım diyorsa... Toplanın bana index atın size 100 dolar değerinde 5 haneli icq verecem , 2 tane . domain : itsmypage.org ... Dediğim gibi orda anca yan masayı hacklerler..Gitmek , hatta böyle bi yarışmanın olması dahi saçmalık....
-
Ya Zaten zor olan hacklenmeyecek site değilki..
herhangi bir siteyi hacklemek..
Kur bi temiz windows. Bir iis. Tüm updateleri yap.Sadece kendi siteni koy roota.. iis deki 2-3 tane acığı kapat. Birde fso engelle. Kullanıcı hesaplarınında hepsini sil..
Al sana hacklenmeyecek sistem..
-
hahahha:=))