İstanbullu Arkadaşlar Bakabilirmi ?
-
Sevgili tahribat.com müridleri ben bu ay sonu istanbula gelmeyi düşünüorum gecen ay gitmiş günübirlik dönmüştüm fakat bu sefer 1 kac gün kalmayı düşünüorum.Hazır gitmişken denise falanda gidek dios arkadaşlarla.ha şimdi bi kac arkadaş cıkıpta ulan denis için istanbulda ne b*k işin var demeyin:D az işim var hemde denis olayınada gireris dios nese konu bu diiL benim kalabileceğim günlük 15-20 civarı böle pansion gibi bişi bulunabilirmi?denise yakın veya olmadı kücük cekmeye civarlarında =) yardım edebilecek arakdaşlar varsa cok ii olur şimdiden saOLUn ;)
-
dostum cok bekleme oyle kolay kolay bu mevsımde kafana göre pansıyon bulamassın kimsede urasmaz sanırım kib*-_-*
-
hehe yanliz geliyorsan pansion aramak zorundasin evette arkadaslarla geliyorsan sokakta kalirsin cokta zevkli oluyor :)
ben izmire gittigimde oyle yapmistim sabaha kadar gez dolas son gun git bir pansiyona dinlen macera olur...
deniz olarakta uskudardan gir harikadir vallahi ;))) -
DENİZE girmek için kucukçemkeye yakın silivri var oraya gidiceksin yda kumburgaz orasıda güzel ama dikkatli ol bogulma olayları çok olamaya başladı pansiyon olaynına gelince ben 15-20 milyona nasıl pansiyon bulursunuz bilemem zor valla burası istanbul çok aramanız gerek.
-
DENİZE girmek için kucukçemkeye yakın silivri var oraya gidiceksin yda kumburgaz orasıda güzel ama dikkatli ol bogulma olayları çok olamaya başladı pansiyon olaynına gelince ben 15-20 milyona nasıl pansiyon bulursunuz bilemem zor valla burası istanbul çok aramanız gerek.
---
hmm öneriler için saoLun arkadaşlar .. peki pansion yerine en düşük maliyetli otel olayı ne kadar olur acaba hocam ? arkadaşlarla gidices diger arkadaşın dedii gibi baktık yer bulamadık sabaha kadar gezeris artıq ;) ee istanbul geceleri bi başka nasılsa dimi =) -
Öğretmen evine gidin,hem ucuz olur,hemde rahat,öğrenciyim falan dersen biraz indirim de yaparlar,İstanbulda bir kaç yerde var, özellikle Taksimdeki Pera Palasın dibidir,evlere şenliktir : )
Küçükçekmecedeki öğretmen evinde kaldım ama o zamanlar taşınma durumu vardı,istersen bir araştır,eğer açıksa iyi bir tercih olabilir ya da o bölgeye en yakın olanında kalabilirsiniz. -
Git ağvaya mis gibi ya
Toplam Hit: 1007 Toplam Mesaj: 7