folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbullu Arkadaşlar (Yardım)

İstanbullu Arkadaşlar (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle yardım listem biraz uzun olacak o yüzden sabırla okumanızı rica edecem :)

Şimdi geçen hafta istanbul'a geldim,iş görüşmem vardı.Allah'a şükür kabul edildim.Nisan'da çağırdıkları gibi işe başlıcam.Şimdi iş yeri Şişhane'de. Orada gördüm ki,insan'ın ömrü yollarda geçiyor.Ümraniye'den,Beykoz'dan falan gittim işyerine,yakını bile uzak anasını satayım :) Artı sürüyle vesait yapıyorsun.

Velhasıl kelam, istanbul'a yerleşince işe yakın özellikler Şişhane taraflarında, uygun şöyle bekar evi tipinden (1+1,2+1 ...) kiralıklar ne kadar eder?

Sizlerde bulmamda yardımcı olursanız valla çok süper olur, bi ara buluşup beraber emlakcı,ev sahibi artık neyse gidip görüşsek iyi olur.1 hafta kadar gelince arkadaşımda kalacam,sonrasında artık eve geçmem lazım.

Sabırla dinlediğiniz için teşekkürler :) :)

Not: Ev bulabilecek yakını,eşi,dostu olanlar p.m ile msn adresi atarsa bi konuşuruz.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    kriz var hoca 300 500 arası krizden sora %100 zam gelir demedi deme :l

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    bana 1 yıl yeter ya :) zam gelirse versin sorun değil başkasına :)

bu konuda gerçekden yardım lazım beyler. birebir bile görüşmemiz laızm olabilir nisan'da..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam eskiden beri orada kiralar yüksektir. İstanbulun biraz daha düzgün semtleri olduğu için ev sahipleri hep evlerini pahalı fiyattan kiraya verir. sen en iyisi biraz daha orta halli bir semtte otur en azından 200 tl daha az kira verirsin eyüp tarafı senin için daha iyi olur tek vesaitte gidersin iş yerine cihangir de olabilir en azından aynı daireye yüksek fiyat vermezsin fatih de olabilir

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Şişhane / Refik Saydam caddesinde işyeri. dediğin gibi hocam,en yakın yer olmalı. ve ucuz bi yer yeter,yani tek gözde olsa mutfak,banyo varsa sorun değil yav :) msn verebilir misin hocam bi. ? :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uglyking
    uglyking's avatar
    Erkek
    hıca walla benim bi ark mecidiyeköyden 550 ye güsel bi ew buldu ona sorarım hani metroyala raat gidersin işine hem merkezi hem güsel yer ama başka bi arda aynı yerde 850 ye kalıo

bugün ise hayat ,dünün de geleceğin de amk !
Toplam Hit: 683 Toplam Mesaj: 6