İstanbullu Arkadaslara..
-
merhaba arkadaslar bu ayın 26 sında istanbula gelecem..size sunu sormak istiyorum istanbul esenler otogarından sarıyere gidişim kaça patlar ..ve uzunmu sürer yani detaylı sekilde anlatırsanız sevinirim..tesekkürler..
-
ya 75o veya 500es ile mecidiyekoye gecersin(500es daha hızlı gider) ordan levente metro ile gidersin ordan gidecegin yere minibuse bakarsın (en ucuz yolu soyluyorum) yoksa bin leventten taksiye git buda 2. dereceden en ucuz yol
-
Gittiğin otobüs firmasının servisi olmasına dikkat et bedavaya gidersin...
-
otogardan beşiktaşa giden halk otobüsüne bin o güzergah üzerinden geçiyordu yanılmıyorsam ama tek aktarımda gidebilirsin eğer servis varsa servislerden de faydalan diyecem ama otogar servisleri bu aralar hep yakın yerlere gidiyor otogara yakın oturduğum için biliyorum sen oraya gelince iett otobüslerinin kalktığı yeri bul her türlü yardımcı olurlar sana merak etme
-
tesekkürler arkadaslar ilginiz için..ben danışacam ek servis olayını firmalara..
-
Otogardan direk sarıyer e otobüs var. otogarın üst katında sen çık oraya yanlışa binersen ben karşı binadan bağırırım orası yanlış diye ötekine bin :)
yolun yaklaşık cevreden giderse 35 40 dk arası sürer
Sarıyer balta limanında inersin ordan istediğin yere gidersin
Toplam Hit: 809 Toplam Mesaj: 6