İstanbul"Un Fethi, AB - Türkiye & Newsweek - History Channel
-
1)
History Channel de yayınlanan Tanrı adına inşaa edilenler mi ne öle bi programda İstanbul'un fethi gayet iğrenç bir şekilde anlatıldı. Fatih Sulatn Mehmed'in sözlerine hiç yer verilmezken, Hıristiyanlar ın katlediği şeklinde tasvirlere yer verildi.. Ben diyorum abi katletseydik bunlar konuşamazdı şimdi :D Bundan sonra katliam yapalım..
2)
İstanbul’da yapılan son bir ankete göre, halkın 2003 yılında yüzde 74’lerde olan AB üyeliğine desteğinin bu yıl yüzde 58’e indiği vurgulandı. Bu newsweek dergisine göre...
Merak ediyorum kim avrupa birliğini destekliyor? Kampüste 20 000 öğrenciden ve hocalardan hepsinin ateşli bir şekilde bu saçmalığa karşı çıktığını defalarca gözümle gördüm. Burada anket yaptım. Avrupa birliğini isteyen yok. Farklı sebepleri var kişilerin ama isteyen yok. AByi isteyenlerin oranı %10dan ileri gitmez..
Evet bu kadar -
o.çocukları yapıyolar böle şerefsizlik işte bizde bi masaya yumruğumuzu koyup bişey yapamaıyoruz o gün ntv de gördüm yok özgür kürdistan işte çocuklar sevinçli kızlar mutlu erkekler gurulutabi harita da diyarbakıra kadar sınırlar çizilmiş ve sonundada tşkler amerika diyor yani bunlara yıllardır göz yumuyoruzda ben mu tsk nın ne zamn sabrını taşıp bunları ne zaman tükrüğü ile boğacağını bekliyorum
-
koy dötüne gitsin diyecem ama olmaz bırakın yavv ezikler işde ponlar bizi karalayamazlar
Toplam Hit: 890 Toplam Mesaj: 3