İstanbul/Üsküdür Lı Arkadaşlar Yardıma İhtiyacım Var
-
Herkese selam. Arkadaşlar ne ayak oldugunu anlayamadığım bir durumla karşı karşıyayım. Durumun hal ve gidişatı için içeriğe fazla girmeyeceğim. Üsküdar da bi adres teyiti lazım. Yardımcı olabilecek varmı. Üsküdar mevki.
Tam adres:
inkilap mahallesi bulgurlu mescit sokak no 19/1 istanbul üsküdar
Bu adreste oturdugunu idda eden bir kız var. Ama kız çelişkiler içinde. Babasının isminin
Nevzat Ziya aydın
oldugunu ileri sürüyor. Yardım edebilecek kişiler varmı. İsim doğrulaması değilde en azından üsküdar da böyle bir adrese tekabül eden yani bu adresi teyit eder niteliklte adres varmı? Adresten anlaşıldıgı üzere bu mahallenin 1 nolu apartmanı ve 19. numara. Kapı zili felan :D işe yara hani öğrenmek için.
-
google baktım varmış mahalle sokak üsküdar belediyesinin sitesine bak bence.
-
arkadaş açık açık yazmasaydın keşke biliyorsun tbt dışındakilerde görebiliyo
TbT Herzaman müridine destek çıkar vardır birileri ama pm takılın burda fazla açılmayın
-
Alper olayı çözmekte tıkandığım için son çare olarak bunu gördüm işin açığı. Kızın ne ayak oldugu belli değil :S Bana 21 dedi yaşını netlog vs gibi yerlerdeki accountlarında hep 16 gösteriyor. anamın babamın soyadı bu diyor yine o accountlarda kendi soyadı farklı :S Karmaşalar içindeyim. Çözmem lazım. 118 i bile aradım öyle bir adres yok dediler :)
-
tc kimlik nosunu al mahallesini buluruz sokağınıda :)
-
http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/MapForm.aspx?&rw=235&cl=4F2
-
haci gel gel ben seni misafir ederim burada bende beylerbeyindeyim :D
o yer var ama o ev varmı bilmem :/
-
abi durumu anlamadım kız kim ne die araştırıyorsun kızı sanaldansa salla gitsin
-
azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------
abi durumu anlamadım kız kim ne die araştırıyorsun kızı sanaldansa salla gitsin
-----------------------------ya verecekse :D