folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul/Üsküdür Lı Arkadaşlar Yardıma İhtiyacım Var

İstanbul/Üsküdür Lı Arkadaşlar Yardıma İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek

Herkese selam. Arkadaşlar  ne ayak oldugunu anlayamadığım bir durumla karşı karşıyayım. Durumun hal ve gidişatı için içeriğe fazla  girmeyeceğim. Üsküdar da bi adres teyiti lazım. Yardımcı olabilecek varmı. Üsküdar mevki.

Tam adres:

inkilap mahallesi bulgurlu mescit sokak no 19/1 istanbul üsküdar

Bu adreste oturdugunu idda eden bir kız var. Ama kız çelişkiler içinde. Babasının isminin

Nevzat Ziya aydın

oldugunu ileri sürüyor. Yardım edebilecek kişiler varmı. İsim doğrulaması değilde en azından üsküdar da böyle bir adrese tekabül eden yani bu adresi teyit eder niteliklte adres varmı? Adresten anlaşıldıgı üzere bu mahallenin 1 nolu apartmanı ve 19. numara. Kapı zili felan :D işe yara hani öğrenmek için.

eski bir dost mu aradınız?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    google baktım varmış mahalle sokak üsküdar belediyesinin sitesine bak bence.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

arkadaş açık açık yazmasaydın keşke  biliyorsun tbt dışındakilerde görebiliyo

TbT Herzaman müridine destek çıkar vardır birileri ama pm takılın burda fazla açılmayın 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    Alper olayı çözmekte tıkandığım için son çare olarak bunu gördüm işin açığı. Kızın ne ayak oldugu belli değil :S Bana 21 dedi yaşını netlog vs gibi yerlerdeki accountlarında hep 16 gösteriyor. anamın babamın soyadı bu diyor yine o accountlarda kendi soyadı farklı :S Karmaşalar içindeyim. Çözmem lazım. 118 i bile aradım öyle bir adres yok dediler :)

eski bir dost mu aradınız?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    tc kimlik nosunu al mahallesini buluruz sokağınıda :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/MapForm.aspx?&rw=235&cl=4F2

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

haci gel gel ben seni misafir ederim burada  bende beylerbeyindeyim :D

o yer var ama o ev varmı bilmem :/ 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    abi durumu anlamadım kız kim ne die araştırıyorsun kızı sanaldansa salla gitsin

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

azrail_baba bunu yazdı:
    -----------------------------
    abi durumu anlamadım kız kim ne die araştırıyorsun kızı sanaldansa salla gitsin
    -----------------------------

ya verecekse :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Adresı edıtle bence
Toplam Hit: 1157 Toplam Mesaj: 10