İstatistik Scripti
-
S.a. hocalar ;
Okulumuzun beden hocası benden birşey istedi . Okulda takımlar oluşturulacak futbol voleybol basketbol vs. . Buna benzer işleri kolay bi şekilde sunan bi
script falan var mı ?
-
yok mudur ? :|
-
adamım dediğin şeyi pek açık anlatmamışsın ya da ben anlamadım.
ama c# da yapılacak bir programla daha rahat otomasyon yapılabilir.
işte basketbol seçilir, sonra oyuncular diye form gelir.
derdini anlatsan tam olarak iyi olur yine de
-
hocam form olucak adı , soyadı , sınıfı , numarası , branşı (futbol,basketbol,voleybol vs.) şeklinde kaydet e basıcak veritabanına kaydetcek alanlarına . bı de
sayfada misal basketbol takımını göster dediğinde bütün basketbol branşındaki öğrenciler çıkıcak ve kriterlere göre arama yapabilecek . mesela 10 - b sınıfındaki
basketbol öğrencilerini bana göster gibisinden
-
Jigsaw bunu yazdı:
-----------------------------hocam form olucak adı , soyadı , sınıfı , numarası , branşı (futbol,basketbol,voleybol vs.) şeklinde kaydet e basıcak veritabanına kaydetcek alanlarına . bı de
sayfada misal basketbol takımını göster dediğinde bütün basketbol branşındaki öğrenciler çıkıcak ve kriterlere göre arama yapabilecek . mesela 10 - b sınıfındaki
-----------------------------php ile yapılması 1 günü almaz. (arayüzsüz)
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------Jigsaw bunu yazdı:
-----------------------------hocam form olucak adı , soyadı , sınıfı , numarası , branşı (futbol,basketbol,voleybol vs.) şeklinde kaydet e basıcak veritabanına kaydetcek alanlarına . bı de
-----------------------------php ile yapılması 1 günü almaz. (arayüzsüz)
-----------------------------yaparım yapmasına ama hazır script varsa direk ondan yola çıkayım dedim