İşte Aşk Doktoru İşte Harun D İşte Hayatımı Deiştiren Abide Şahsiyet
-
arkadaşlar eskiden kızlarla konuşamazdım hatta sitemizde bi kaçkez dile getirdim bu adam hayatımı deiştirdi.bana verdiği bilgiler sayesinde artık kızların bana bakışı deişti..işte bi kaç örnek.
Her gün gördüğün o güzel kızlara bak. İncecik, manken gibi görünen, makyajlı, saçları
başları yapılı, en son moda kıyafetleri giyen, kısacası tüm erkeklerin hayalini kurduğu o
BOMBA kızlar. Şimdi bir düşün, bu kızlar bu hale gelmek için kaç saatlerini harcadılar?
Formda kalmak için, bikinileri üzerlerinde güzel dursun diye ne kadar diyet yapıyorlar?
Haftada kaç kere kuaföre gidiyorlar? Kıyafetlerine her ay kaç para harcıyorlar? Makyajlarını
yapıp güzel görünmek için her gün aynanın karşısında kaç saat vakit geçiriyorlar? Biraz otur
ve bunları düşün bakalım.
Ve şimdi kendine şu soruyu sor: Bu kızlar bütün bu hazırlığı, bütün bu eziyet sayılacak
uzunluktaki hazırlığı KİMİN için yapıyorlar? Kime kendilerini beğendirmeye çalışıyorlar?
Evet tahmin ettiğin kişi için: SEN.
1. Önce karnını hafif içine çek ve göğsünü abartı olmayacak şekilde kabart. Bu hareketlekendine güven hissinin içinde oluşmaya başladığını anında hissedebilirsin.2. Şimdi başını dik tutmaya başla. Fakat tüm bu hareketlerde kendini kasmamaya dikkatet. Gevşek olmalısın.3. Omuzlarını hafif geriye doğru götür ve kollarını rahat bir şekilde iki yanda bırak.4. Bacakların eğer birbirine çok yakın duruyorsa, aralarındaki boşluğu arttır. Daha açıkdursunlar.Ve şimdi kendine bir bak.İşte ARANAN ERKEK olmaya başlıyorsun.Tüm bu dediklerimin yanında eğer hareketlerini de (birşeye uzanmak, yürümek vs.) dahayavaş hale getirirsen, bu senin dışarıdan çok daha çekici bir erkek olarak algılanmana nedenolacaktır.Öneri şu:-Kendinize özen gösterin.-Her zaman temiz kıyafetler giyin.-Temiz ayakkabılar giyin.-Tırnaklarınız her zaman kısa olsun.-Sakallarınız hapishane kaçağı gibi olmasın.-Her zaman temiz olmaya özen gösterin.-Temiz kokun.-Sırt, burun vb. kıllarınız varsa onlardan kurtulun.-------------------------------------------------------------işte en önemli cümleler burası--------------------------------Diyelim ki bugün şanslı günün ve şu anda önünde bir
tane Ferrari duruyor ve anahtarını da eline verdiler.
Şimdi sence bu Ferrari’nin onu kullanmaya başlaman
için sana kendini beğendirmesine ya da ikna etmesine
gerek var mı?
Burada bahsettiğim de aynı mantık. Amaç kendini Ferrari
gibi hissetmeni ve bir kızın gözünde Ferrari’ye
dönüşebilmeni sağlamak. Çünkü o zaman “hadi gel
arabaya gel gel lütfeeeeeen geeeel” diye kızı ikna
etmekle uğraşmak zorunda olmayacaksın. Anahtarı
uzatacaksın ve o da koşarak gelip anahtarı kapacak.
Şimdilik bu kadar teori yeter. Şimdi sana kızın
yanındayken bu imajı yansıtmaya başlayabilmen için bir
adım vermek istiyorum.
İlk adımımız kızdan herhangi bir şekilde
hoşlandığımızı veya onunla birşey yaşamak
istediğimizi ona belli etmeyi kesmek. Yani sohbetlerinde
kızın her dediğine gülmek, evet evet demek, gözlerine
manalı manalı bakmak yerine kızla sanki aranızda
hiçbirşeyin olmasını istemiyormuşun gibi konuşmaya
başlamak. Bunun kızın üzerinde yaratacağı etki, “Ya
her yanıma yaklaşan erkek benden birşey bekliyor, bir
amaçla yanıma geliyor. Bu çocuksa bana hiç birşey
belli etmedi. Niye? Beni beğenmedi mi? Niye beğenmedi?“ diye düşünmesi ve seni merak etmeye başlamasıdır -
guzel hoş durdun bi kenarda
-
mına kiiiiiiiiiiii..
tabi bunların yanında ümitsiz vaka olmaman lazım ayrıca alttında bir araba olursa işin daha kolaylaşır cebindede biraz para varsa bu oran dahada yükselir birde fiyaka o biçimse yüzde yüze varmışsındır