İste Avrupa Ve Baskenti Belcika Asiri İrkci Sagci İpnelerle Dolu
-
http://www.haberturk.com/newengine.php?haberturk=haber&@=227472&c_id=180
a q ipneleri azmi dovdum anverste o dazlaklari o c ilk dafa kufr ettim burda bu serefsizler yuzunden
Turk kadini vurmus birde orospu onun kafa derisini yuzeceksin aslinda tam deri kafa olacak yavsaklar
a q bukadarda irkci olunmazki a q polisi ellemiyor bile bunlara hele pkk lilara arka cikiyolar sinir oldumya avrupanin a q avrupa bitmis arkadaslar tekdisi kalmis bir canavar avrupa ah hollandada degil belcikada olcaktimki simdi tekrar anversi nasil karistiriyorduk o turkun kani icin gece asiri sagci dazlaklardan birini vurcaksin bak nasil ic karisiklik cikiyor :d aahh bakalim buyuk bir Turk gurubu vardi yapa bilirler belki :d
konu acildiysa af olun birden sinirlendim yazdim paylasiyim dedim -
nedemk istedin anlamadim
ama ben o sehirde yasadim ve neler oldugunu biliyorum sag sol degil orda belli bir pkk li orgut var ve onlari vurmakta bana borc olmus kimsenin sictiginida yemem
adamin biri cikti geldi oturuyoz kebabcida ben pkk lioyim onlari destekliyorum Turkiyeye bilmem ne yapayim desin 2 tane kizim var onlari daga yollucam size karsi savastircam desin ve sende bu adama vurma ha sahsen ben birakmam onu orda ayakta
dazlaklar ise acayip irkci a q larim Turklere filan multecigibi davraniyorlar eziyorlar nederseniz diyin -
wallaha onu onlara sor bilemiyorum
benim bildigim flam blog mu ne bo boqum parti var asiri sagci deniyor yani irkci ipneler yapancilara karsi kotu bakiyolar irkcilar yani onu demek istediler sanirim bizim tr deki sagdan farkli benim bildigim
simdi ------------------------- boyle bir ciz gi cek simdi bu cizginin sagtarafindaki partilarsagci soldakiler solcu oluyor bunuda yaptigi politikaya gore belirliyolar sagcilar daha cok irkci oluyor bu partide bu cizginin en basinda en saginda
Toplam Hit: 719 Toplam Mesaj: 3