İşte Hayat Bu !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yabam23
    yabam23's avatar
    Erkek

sevgili müridler belki içinzde bi ton kafanızda ikiton sorun var ama inanın bunları sile bilicek bitek şey biliyorum ...

seyhat !! yani gitmek hemde ölümüne gitmek! arkadaşlar daaönceki mesleki yaşantım şehirler arası otobüslerde geçti

o şehir senin bu şehir benim sürekli yeni yüzler tanıyodum durmadan maceralar yaşıyodum 8 sende 6 defa kaza gecirdim ama umrumda olmadı

şimdi uzman çavuşluk yapacam yanı nasıp olursa yakında okula gıdecem 3 ay alacagım egıtımden sonra  artık komutanım ama inanın askerlik yapmış biri olarak biliyorum ki otobüsteki seyhatler kadar eglenceli olmıcak .....

bide şu tır şöförlerinide acaip kıskanıyorum ya adamlar karı dır dırından cocugun okul parası kira geldimi yakıt ödendimi derdi yokmuş gibi sürekli süper model tırlar içinde yol alıyolar babamdan biliyorum babam yurtdışı çalışan bi tırcı :D

http://img340.imageshack.us/img340/992/tgx06ko0.jpg

kerim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

iki tane aynı konu

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=72934

:D :D :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    gercekten yolculuk yapmak güzel ama ben yolculuklarda neden se duygulanıyorum yauww :(

edit : iki konu haa ayıp ulen ayıp

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Biri bilgisayar oyunlarında diğeri burda :F

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    uzman çavuş oluncada gezersin böle devamlı :))

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    hajı ben gece yolculuklarını severim ya...yanında saeviglini alacaksın...önce hafiften bir trans müzik..yolda manyak oluyor tavsiye ederim ;)

copy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

bende yolculukları hiç sevmem, hele evli olsam hiç istemem yapamam, karımdan çocuklarımdan ayrı yolda ne olaca belli değil hiçz bana göre bir iş değil. tır şoförlerine de acıyorum.

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

------

bide şu tır şöförlerinide acaip kıskanıyorum ya adamlar karı dır dırından cocugun okul parası kira geldimi yakıt ödendimi derdi yokmuş gibi sürekli süper model tırlar içinde yol alıyolar babamdan biliyorum babam yurtdışı çalışan bi tırcı :D

---------

Günlerce haftalarca direksiyon sallamayı kolaymı sanıyorsun yüz türlü insanla karşılaşıyorsun. Baban sizi bırakıp yola gittiğinde birde babana sor bırakıp gitmek nasıl oluyor diye. Seyehat etmek güzeldir ama huzurun varsa. Sen bir uzman çavuş olda sonra tekrar gel yaz buraya hayat neymiş. Huzurun varsa işte hayat bu diyebilirsin. Huzurun yoksa gezmeleri tozmaları o bahsettiğin seyehatleri cüzdanındaki parayı tüm yaşadıklarını kaldır at.

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
     şu amerikan filmlerindeki içi kahverengi kalın çizgi desenli döşemeleri, uzun, arkasından siyah duman çıkan, sıcakta radyatoru patlayıp su kaynatan arabalardan bitane çekip depoyu fulleyip hiç durmadan gitmek...depo boşalınca tekrar doldurup devam etmek

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    Asi bunu yazdı:
    -----------------------------

------

---------

Günlerce haftalarca direksiyon sallamayı kolaymı sanıyorsun yüz türlü insanla karşılaşıyorsun. Baban sizi bırakıp yola gittiğinde birde babana sor bırakıp gitmek nasıl oluyor diye. Seyehat etmek güzeldir ama huzurun varsa. Sen bir uzman çavuş olda sonra tekrar gel yaz buraya hayat neymiş. Huzurun varsa işte hayat bu diyebilirsin. Huzurun yoksa gezmeleri tozmaları o bahsettiğin seyehatleri cüzdanındaki parayı tüm yaşadıklarını kaldır at.

-----------------------------
    katılıyorum.baban tır şoförüymüş ama cektigi eziyetten pek bahsetmemiş sana herhal..sürekli aynı işi yapiyorsun,ve ailenden uzak,hep özlem icerisindesin.gözün hep arkada.

hayat boyu yollarda olmak ve daha önemlisi yalnız olmak.ne acı..

edit : fotograf da harikaymış ama ha! :)

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 1740 Toplam Mesaj: 10