İstediğim İsimle Sms Atmak İçin Site
-
Merhaba arkadaşlar daha önce ücretini ödeyerek smscity.com dan istediğimiz isimden gelmiş gibi sms atabiliyorduk fakat artık çalışmıyor.Türkcell ve aveadan gelen mesajlar gibi numara gözükmeden sadece gönderenin seçtiği isimin gözüktüğü başka çalışan ücretli sms sitesi bilen var mı?
-
Hocam o artık yasaklandı diye biliyorum. Para cezası var, 1.000 ile 10.000 TL arasında değişen cezalar geldi.
-
CAgAtAy bunu yazdı:
-----------------------------Hocam o artık yasaklandı diye biliyorum. Para cezası var, 1.000 ile 10.000 TL arasında değişen cezalar geldi.
-----------------------------nasıl yasaklanabilir dersanelerde bu sistemi kullanıyor?
-
biz kullanıyoruz ama
bir sanal numaraya 3 adet alfenumerik başlık tanımlatabiliyosun
o başlıklarıda kafana göre alamıyosun firma/şirket ünvanında kullanacağın başlık mutlaka olmalı
tane 11 kuruştan atıyon
profesyonel bir iş yapıyosan başvuruyap kullan derim
-
Kimden geldiği belli olmayan mesaj ve ileti gönderenlere 1000-10 bin lira arasında değişen idari para cezaları verilecek. Ticari elektronik iletiler, alıcılara ancak önceden onayları alınmak kaydıyla gönderilebilecek. gibi birşeydi.
-
hacı siteyi bul git kafeden at hatta bi de proxy kullan bi nane olmaz kaldı ki küfür falan yazmıcaksan sorun olmaz :D
-
şahıssan kendi isminle
şirketsen şirket ismiyle atabiliyorsun
her ikisinide kullanıyoruz :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------şahıssan kendi isminle
-----------------------------nası yollayabilirim alper yardımcı olur musun?
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------şahıssan kendi isminle
-----------------------------nası yollayabilirim alper yardımcı olur musun?
-----------------------------hoca bireyselmi kullanacaksın şirket mi?
-
hocam dershanelerin okulların vs ücretle sms paketi alıyorlar diye biliyorum bu tabiki alacağın kanpanyaya göre değişiyor.