folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Istedigimiz Gibi Plastik Urun Yapabilecek Yerler,Kare Plastik Boru

Istedigimiz Gibi Plastik Urun Yapabilecek Yerler,Kare Plastik Boru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Simdi bana 1 metre boyunda boruya benzer bir sey lazim, daha net olmasi gerekirse catilarin suu giderlerini biliyorsunuz bundan 1 metrelik hayl edin sonrada bu 1 metrelik gideri bolmelerle 4 e boldugunuzu dusunun oyle luzumsuz bir sey yani.yada dogal kamislari biliyorsunuz ya boru gibi ama iclerinde belirli araliklarda  bolmelenmisler aha tamda oyle birsey lazim bana ama bu kare olucak. 

Kare plasstik boru bulamadim,  bana en az 30 cm genisliginde lazim, kare plastik boru bulsam icine bolmeleri kendim yaparim, kare plastik boruyu nereden bulabilirim?

Tabi asil sormak istdigim ben cizilmis halini versem bana bunun plastik kalip gibi cikicak halde neresi verir?1 tane yaptirayacagim elbet epey bir cok olucak

edit. yada istedigim ebatlarda dumduz vasf=ifsiz plastik kutular 4 tarafi kapali kapsiz

erebos tarafından 02/Eyl/15 10:32 tarihinde düzenlenmiştir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Şurayı bir kurcala: http://www.kahvecioglu.com/

Bir de levha alıp silindirde daire şeklinde yaptırıp, kaynakla birleştirtebilirsin sanayide plastik işi yapanlara filan sor.

Yada dolu parçayı alıp içini tornada boşalttırabilirsin.

Not late for nothing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Paslanmaz veya demir profilden yapsan olmaz mı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

plastik oluk varmı yok mu bilmiyorumda istediğin ebatta seraların ortasında olan oluklar var sağlam rahat bi 15 yıl gideri var onları istediğin yerden bölmeler yapıp kullana bilirsin plastikten de iyi olur 

yok bu bana sürekli lazım iş ticari diyorsan kalıbı yapılır üretime verilir iletişime geçebilirsin

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Smoke wee'd everyday dum durump duump. Öhm. plastik kaynağı yapabilirsin bölmeleri oluşturmak için ama boru işi biraz zor gibi geliyor. o boyda kare bulmak zor biraz.

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Peli 30x30x30 düz vasıfsız plastik kutu satan varmıdır sizce? Yada ebatları buna yakın?

ekmek kabı gibi değilde epey vasıfsız

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 1114 Toplam Mesaj: 6
plastik kalip