İstediğin Numaradan Telefon Etme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

Şimdi şöyle bir olay var bi tanıdıkta gördüm bunlar bayilere kontorlü telefon kuruyorlar..(Voip Telefonlar)

Bunlar o telefondan arandığında karşıdaki kişiye gözükecek numarayı kendi panelleri var ordan ayarlayabiliyor..

Kendi evinede kurmuş beni benim numaramdan arıyor veya başka istediği bi numaradan arayabiliyor.

Burda benzer bi konu var:
    http://www.eksiduyuru.com/index.php?m=d&s=1&id=260297

Bunun için Voip server kurmak gerekli gibi falan bişey duydum bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Nedir , Nasıldır, Neler gereklidir?

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

yok la biri götünden uydurmuş ya da o şekilde de oluyodur,ama illa öyle yapacak değilsin.

Bi ara abim de sağı solu ucuza aramak için voip raider diye bi voip telefon programı kullanıyodu onda da vardı bu muhabbet.Bunlarda sabit bi numara olmadığı için ya sürekli farklı yurt dışı numaradan arıyor görünüyosun ya da oraya kendi numaranı yazıyosun ve sanki kendi numarandan aramış gibi görünüyosun,tabii oraya başkasının numarasını girersen o aramış görünür.

hatta bizim başbelası iki akraba var onlar da kavgalılardı,dedim nası olsa ikisi de birbirinden gıcık acaba birinin numarası ile diğerine telefon sapıklığı yapıp kavgayı kızdırsam mı diye düşündüm ve sonuç;

"ikisi de allahından bulsun" dedim bıraktım :)

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:
    -----------------------------

yok la biri götünden uydurmuş ya da o şekilde de oluyodur,ama illa öyle yapacak değilsin.

Bi ara abim de sağı solu ucuza aramak için voip raider diye bi voip telefon programı kullanıyodu onda da vardı bu muhabbet.Bunlarda sabit bi numara olmadığı için ya sürekli farklı yurt dışı numaradan arıyor görünüyosun ya da oraya kendi numaranı yazıyosun ve sanki kendi numarandan aramış gibi görünüyosun,tabii oraya başkasının numarasını girersen o aramış görünür.

hatta bizim başbelası iki akraba var onlar da kavgalılardı,dedim nası olsa ikisi de birbirinden gıcık acaba birinin numarası ile diğerine telefon sapıklığı yapıp kavgayı kızdırsam mı diye düşündüm ve sonuç;

o numaraya yazma kısmı hatırladığım kadarıyla şunun içindi; mesela sen numaranı yazıyosun karşı numarayıda yazıyosun ara dediğinde iki telefonda çalmaya başlıyor. telefondan telefona görüşme yaptırtmak için. ama sonuç olarak yabancı numara çıkıyor yinede

Bittik biz bittik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

yok dostum denedim aynen öyle idi.Adamlar aslında bunu iyi niyet ile koymuştur.Birini ararsın bilmediği numara diye açmaz veya gizli numaradır (bazen öyle çıkıyor) operatör veya telefon tarafından reddedilir.

En güzeli oraya kendi numaranı gir ve kendi numarandan arıyormuş gibi görün.Çünkü her seferinde farklı bi numaradan arıyor,hatta ülke kodu bile değişiyor,bu nedenle kimin aradığını bilemezsin,ama bizim Türklere böyle bi hizmeti sunmak büyük yanlış =)

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:

Aynen O dediğin gibi işte LowRate Voip diye bi programda yapıyormuş diyolar ama deneme şansım olmadı..

Aradığında karşı tarafta Görünmesini istediğin numarayı yazıyorsun oluyor.. Aradığında o çıkıyor.
    Benzer konu:
    http://www.tahribat.com/Forum-Istedigim-Numaradan-Aranmis-Gibi-Gostermek-127396/1/-/-/50

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:

yok dostum denedim aynen öyle idi.Adamlar aslında bunu iyi niyet ile koymuştur.Birini ararsın bilmediği numara diye açmaz veya gizli numaradır (bazen öyle çıkıyor) operatör veya telefon tarafından reddedilir.

En güzeli oraya kendi numaranı gir ve kendi numarandan arıyormuş gibi görün.Çünkü her seferinde farklı bi numaradan arıyor,hatta ülke kodu bile değişiyor,bu nedenle kimin aradığını bilemezsin,ama bizim Türklere böyle bi hizmeti sunmak büyük yanlış =)

Benim dediğim sitem büfelerdeki falan kontorlü telefonlar yokmu onlar..
    Bunlar o sitemi kuruyor. Normalde karşı tarafta gözüken numarayı büfenin numarası yapıyorlar ama bunlar istedikleri gibi değiştirebiliyor o numarayı..
    Kendi evine kurmuş işte istediği gibi arayabiliyor karşı tarafı istediği numara çıkıyor karşı tarafa..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

aslında voip aramalarının hepsinin bunu yapması mümkün ama voip firması bunu engelleyebilir de.Ben olsam öyle yapardım,yoksa insanlar ortalığı karıştırırlar.

Eğer böyle bi program alacaksan(daha doğrusu programını beleş indiriyosun kredi kartınla kontör satın alıyosun) önce bu özelliğinin olup olmadığını öğrenmeye bak.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:

aslında voip aramalarının hepsinin bunu yapması mümkün ama voip firması bunu engelleyebilir de.Ben olsam öyle yapardım,yoksa insanlar ortalığı karıştırırlar.

Eğer böyle bi program alacaksan(daha doğrusu programını beleş indiriyosun kredi kartınla kontör satın alıyosun) önce bu özelliğinin olup olmadığını öğrenmeye bak.

işte bunu yapan voip firması bilen varmı

Toplam Hit: 25397 Toplam Mesaj: 8