İstediğiniz Resmi Dijital Baskı Ve Çerçevesiyle Satıyoruz ( Yağlı Boya Tablo Vs)
-
Evet arkadaşlar. İstediğiniz resmi istediğiniz boyutlarda baskı makinasındab asıp çerçevelettirip yani tablo haline dönüştürüp size gönderiyoruz. İstediğiniz resim derken şöyle; küçücük bi resmi 1 metreye 2 metre değilde çözünürlüğü bozulmayacak şekilde ayarlayıp. Kısaca tablo şeklinde istediğiniz resmi çerçeveleyip size gönderebiliriz. Fiyatlar gayet makuldur. Bu iş aklıma yeni geldi. Dijital baskı makinamız var neden böyle bir şey yapmayayım dedim.
Ayrıca diğer hizmetler; dijital baskı, iç mekan baskı, branda baskı folyo baskı, dükkan tabelası, totem, cephe giydirme, cam yazıları, rulop sistemi vs her türlü açık kapalı hava reklamları.
Bütün hizmetlerimizden tbt üyeleri makul fiyatlara faydalanacaktır.
İrtibat olarka bana pm ile ulaşın.
Not: firma köklü bir firmadır buradan bilgi vermek istemiyorum. Pm ile ulaşanlara gerkeli bilgileri verip teyit ederim. Saygılarımla
-
köklü bir firma diyorsun bilgileri buradan degil pm den istiyorsun? ticaret yapmıyormusun sonuçta yayınla bi fiyat listesi düşünelim ve firma nerededir ne kadar zamanda teslim olur kargo kimden herkesle pm den mi ugrasacaksın..
-
aslında fiat olsa herkesin kafasında bi fikir olusur
-
hocam fiyatları da yazsan eminim daha çok iş yaparsın..
-
şehir?
-
tekel büfeye ışıklı neon la reklam panosunu kaça yapıorsun 80*100 veya birazdaha büyük adı yazacak.
-
hocam hersey güzelde saydıklarından birer örnek resim koysaydın daha göreceli olurdu ?