folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder İsteğime Uygun Bir Bulut Sistemi?

İsteğime Uygun Bir Bulut Sistemi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

beyler masaüstünde 3 tane dosya var bunları her pc açılışta yada kapanışta(fark etmez) bi bulut sistemiyle sync(eşitleme) etmek istiyorum.onedrive olur google drive olur fark etmez.pcde one drive var fakat kullanıcının içinde.bana istediğim herhangi bir dosyayı sync edebilecek uygulama lazım var mı bilen ?

örnek verecek olursak; tez yazıyorum,pc açıldığında yada kapanırken sync etmiş olacak yazdığım tezi ki, pc ye bişi olursa bi kaybım olmasın.yada dosya silinirse vs vs.

win 8.1 de onedrive'ın kendi dosyası var  ama o şekilde içine atmak istemiyorum.sağ tıklayıp bu dosyarı her zaman eşitle gibi bir seçeneği olsa mesela.

onedrive'ın dosya yolunu değiştirebilirsek o şekilde de olur.fakat ben bulamadım

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Yandex disk I bi dene saniyorum bu soyledigin mevcut.

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

neredeyse bütün bilinen cloud servislerinin clientlarında seçmeli eşitleme mevcut. Bir klasör açarsın onu programa gösterirsin onu eşitler sürekli.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

neredeyse bütün bilinen cloud servislerinin clientlarında seçmeli eşitleme mevcut. Bir klasör açarsın onu programa gösterirsin onu eşitler sürekli.

ben yandex kullanıyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

o iş nası oluo bulamadım hocam.dosyayı sağ tıkladım fln yok yani.kendi kullandıgın sistemde nası oluyor anlatabilir misn ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

google drive kullan hocam

tez dosyaların drive klasörü içinde olsun her save edişinde senkronize eder

illa masa üstünden ulaşmak istiyosan klasörünün kısayolunu kopyala

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Dosyanın formatı nedir bilmiyorum ama döküman ise pc de saklayıp sync etmek yerine direk cloudda sakla ve oradan çalış derim. Online döküman servisi olarak Google drive, Microsoft Word Onlin, iCloud gibi bir sürü ücretsiz alternatif var.

Hem her yerden (mobil dahil) erişip üzerinde düzenleme yapabilirsin, hem de devamlı kendini save yaptığı için kaybın olmaz, pc ye bağımlı kalmamış olursun, 3 kuruşluk diskin ömrüne güven olmaz.

Ehl-i Byte
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

karışık hocam dosya formatları.unity var blender var ms dosyaları resim vs vs

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocalar yandex i kurdum istediğim dosyayı sağ tıklayıp, yandex bağlantıyı kopyala dedim.dosyayı eşitledi.fakat dosyanın içine yeni birşeyler attım onları eşitlemiyor. zaten eşitlediği dosyayıda yandex dosyası içinde yeni dosya açıp oraya atıyor.

istediğim şey bu değil.

istediğim şey seçili klasörleri sürekli olarak eşitlemesi.bunun bi yolu var mı?

Toplam Hit: 857 Toplam Mesaj: 9