'İstek' Böyle Bir Muhasebe Programı Bulabilirmiyim?
-
Selamlar.
Tekstil işiylıe ilgileniyorum ve muhasebe tutmak için bir program arıyorum.
Aradığım programın şöyle bişi olmasını istiyorum,
Gelen malları oraya gireyim, sattığım malları girince otomatik olarak oradan düşşün hepsi düzenli olarak işlesin hangi maldan kaç tane kaldı göreyim.
Böyle faturalarla fişlerle uğraşmak zor geliyor, malum bilgisayar çağında yaşıyoruz .p
Saygılar yardımlarınıza muhtacım .)
-
Bütün muhasebe programları yapıyor dediğin o olayı,
-
-
İş bankasının e-kobi sitesinde ücretsiz benzer bir program vardı. Yalnız birkaç sene geçti. Bir incelersen hem ücretsiz hem de güvenli.
-
Netsis diyorum.
-
hem ücretsiz hem kullanışlı bir program önerebilirmisiniz?
-
access yada excell de oturup yazıp yapa bilirsın ama ugraştırır.
-
fox89hakan bunu yazdı:
-----------------------------access yada excell de oturup yazıp yapa bilirsın ama ugraştırır.
-----------------------------işte bak bu mantıklı geldi. peki arasam bulabilirmiyim hazırını?
-
Rebel_Rider bunu yazdı:
-----------------------------hem ücretsiz hem kullanışlı bir program önerebilirmisiniz?
-----------------------------yukardakı siteden seç beğen.crack var
-
Rebel_Rider bunu yazdı:
-----------------------------fox89hakan bunu yazdı:
-----------------------------access yada excell de oturup yazıp yapa bilirsın ama ugraştırır.
-----------------------------işte bak bu mantıklı geldi. peki arasam bulabilirmiyim hazırını?
-----------------------------formlara bakıcaksın stok takip programları özellıkle benım gıbı uni ögrencılerıne 2 sınıfta proje yaptırıyolar onlardan bula bılırsın hem onlar ödevlerını yapmıs olur hem sen programını almıs olursun bu ardada ögrenci arkadaşlarımızın elıne de 3 5 harclık verırsın ısın hallolur.