İstek Otomatik Onaylama Facebook
-
Arkadaşlar sayfama kullanıcı kasmak için bir kız hesabı açtım.
Fakat günde yaklaşık 500 kişi ekliyor ve hepsini tek tek kabul etmek pek mümkün olmuyor.
Bunu otomatik yapabilir miyiz?
Ekstra :
Türkiye' nin hali bu, 3 günde 1400 erkek ekledi. Hatta bir tanesine denk geldim. Kapak resminde çocuğunun resmi, profil fotoğrafında Allahla ilgili güzel bir söz vardı merak edip konuştum ve sonuç:
Dedim sen evli misin?
Evet dedi.
Çocuğunda var dedim.
Evet dedi.
Eeee dedim?
Ben sana ayrı ev tutarım diyor.
Edit: Özgecan' a sallayanlar bile ekliyor, yuh abicim. Lanet olsun böyle ülkeye. Hala müslümanlık, siyaset peşinde koşanlar yazık yav :/
-
ahahaha :) açlıktan ölecek olsa bile tutar o evi :)
mutlaka bir mozilla eklentisi filan vardır bakalım bi hocam
-
Eeee dedim?
Ben sana ayrı ev tutarım diyor.
:D:D:D adam (Ç)akıp kaçmanın derdinde
-
hocam bi eklenti falan süper olur. Birisi verebilirse, bu türkler kafayı yemiş. Kaçın bu memleketten yazık
-
Hocam kiz hHesabinin adi ne eklemeyek rezil oluruz :) dalga bi yana bilgisayar muhendisligi okuyup yarisindan fazlasinin internet cafe actigi bir ulke senin o dediklerindende cok var bide ne yapiyorsun o kadar istek geliyor ve onlari sayfayi begendirmek icin nasil bir yol kullaniyorsun
-
TheAvenqer bunu yazdı
Hocam kiz hHesabinin adi ne eklemeyek rezil oluruz :) dalga bi yana bilgisayar muhendisligi okuyup yarisindan fazlasinin internet cafe actigi bir ulke senin o dediklerindende cok var bide ne yapiyorsun o kadar istek geliyor ve onlari sayfayi begendirmek icin nasil bir yol kullaniyorsun
orası basit, işte ne biliyim 100 beğeni alırsam yönetici yapacaklar veya bunu beğenenlerle konuşucam yahut burda destek olmayanla işim olmaz en kötü direk paylaş zaten beğeniyorlar. 300 kişi saçmasapan kelebek resmi vardı kapata o resmimi beğendi 3 günde gerisini sen düşün ;)