folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder İstek:Ulusların Zenginliği--Adam Smith

İstek:Ulusların Zenginliği--Adam Smith

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DemirKoc
    DemirKoc's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar başlıkdanda anlaşıldığı gibi internetin altını üstüne getirmeme rağmen bu  kitabını bulamadım elinde olan yada bulabileceklerden yardım istiyorum simdiden teşekür ediyorum .

Bu Dünya 2 Şeyden Yıkalacak 1 Binadan 1 de Zinadan Çağresi yok bunun....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Biz de İktisat derslerine yeni başladık da bu adamın ismini çok duyuyoruz. Mümkünse ben de rica edeceğim. Klasik iktisat iyidir :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

çok sağlam adamdır. dünyadaki ilk liberallerdendir. çok severim kendisini, olsa da yesek. şöyle güzel bir .pdf filan...

not: tahmin edeceğiniz üzere soyadı ''smith'' olacak. yanlış yazılmış.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DemirKoc
    DemirKoc's avatar
    Erkek
    evet düzelttiğin için saol. yok mu bu kitabı bulabileck bi murid e-book arıoruz acil son 1 gün .....

Bu Dünya 2 Şeyden Yıkalacak 1 Binadan 1 de Zinadan Çağresi yok bunun....
Toplam Hit: 1738 Toplam Mesaj: 4