İstemdışı Mobil Veri Açılması
-
Selam Müritler,
Bilmiyorum aranızda başına gelen var mıdır? lakin benim telefonda kamerayı açtığım zaman kendiliğinden mobil veriyi açıyor.
Sebebini bir türlü çözemedim. Tüm senkronizasyon yapan programları inceledim ama yok olmuyor...
Neden olabilir sizce?
Başına gelen var mı?
-
Telefon modeli ? Ayrıca yüklü uygulamalardan biri olabilir mi ? İzinleri bi kontrol et hocam verdiğin yetkilere göz at.
Edit: senk. Yapan değil de fotolarla ilgili uygulamalara bak hemen paylaştıran filan programlar olabilir. Su düzenleme yapan uygulama olabilir yada kotu niyetli bi program olabilir vs vs. Tam olarak hepsinin yetkisine bak şüphelendiğini kaldır.
Kreyzi tarafından 13/Oca/15 12:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdı
Telefon modeli ? Ayrıca yüklü uygulamalardan biri olabilir mi ? İzinleri bi kontrol et hocam verdiğin yetkilere göz at.
Samsung Galaxy S4
Hoca anlamadım bir türlü baktım izinlere filan ama işin tuhaf tarafı kamerayı açınca mobil veriyi açması.
-
gps imi muhabbetine baksana bi. açık mı?
-
amele_2 bunu yazdı
gps imi muhabbetine baksana bi. açık mı?
Gps i açmıyor sadece mobil veri açılıyor
-
Telefonun rootluysa AppOps programini indirip program izinlerine bak. Yuksek ihtimal tetikleyen bi uygulama vardir, onceden kurmussundur silmissindir ama izinler halen aktif kalabiliyo.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Telefonun rootluysa AppOps programini indirip program izinlerine bak. Yuksek ihtimal tetikleyen bi uygulama vardir, onceden kurmussundur silmissindir ama izinler halen aktif kalabiliyo.
rootlu değil garanti devam ediyor