folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder İstemeden Facebook Sayfa Beğenme

İstemeden Facebook Sayfa Beğenme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Az önce bir web sitesinde gezerken bir baktım ki faremin yanında "xxxx xxxx ve 25.00 kişi daha bu sayfayı beğendi" yazısı çıktı.
    Bu ne iştir ki adam sitesine beğenme kodunu fareyi takip eden bir şekilde yapmış,
    Facebook'un bu tür uygulamalara karşı önlem alması gerekmiyor mu?
    Eğer buna bir şekilde önlem alınmazsa internet sitelerini dolaşıp Facebook profilinize girdiğinizde 50 tane bilmediğiniz sayfa "Beğendi." olarak çıkma ihtimali hiç de düşük olmayacaktır...

Bu yazıyı neden yazdın diye soracak olanlar olursa eğer belki bilmeyen vardır.
    "Ben bu sayfayı ne ara beğendim?" gibi sorular soruyorsanız kendinize internet sitelerinde gezerken dikkat etmenizi öneririm...

İmza...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Burda script var.. http://www.tahribat.com/Forum-Facebook-Zorla-Begendirme-127892/

engelleme işide tarayıcıda javascript engelliceksin. noscript kullan.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Facebook'un yapabileceği birşey yok. Dışardan beğenme vs zımbırtılarını engellemesi lazım ayrıca tarayıcıların el atması gerekiyor.

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Tarayıcılar yapabilir fakat daha fazla serbest tasarımların olması için kurcalamasalar iyi olur. Facebook'un problemi bu facebook çözsün. Ama düşündüm de tarayıcılarda el atsa iyi olacak gibi :)

Sadece bi imza..
Toplam Hit: 2719 Toplam Mesaj: 4