İstemek Ve Başarmak Arasındaki İlişki - Panyee FC
-
Panyi: Thai'de bir su kasabası. Denizin ortasında kurulmuş bir köy. Az sonra izleyeceğiniz kısa film ise Panyi halkının azmini sizlere çok iyi şekile anlatacaktır diye umuyorum.
wikipedi'de Panyi : http://en.wikipedia.org/wiki/Ko_Panyi
Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=jU4oA3kkAWU&feature=player_embedded
-
-
İnsanın vay be diyesi geliyor :),merak ettim neden o küçük adaya köy kurmuslar yakınlarında büyük topraklar var
-
extraordinaryy bunu yazdı:
-----------------------------
İnsanın vay be diyesi geliyor :),merak ettim neden o küçük adaya köy kurmuslar yakınlarında büyük topraklar var
-----------------------------Aslında o topraklar verimsiz. Benim bildiğim kadarıyla orada yaşayan insanlar nesilden nesile su içerisinde yaşamaya alışkın. Hatta bazılarının karaya alerjisi var. Bir belgesel vardı suda yaşayan halk isimli tam hatırlamıyorum onu bir bulup izlersen bence yararlı olacaktır. Balık ile yatıp blaık ile kalkıyorlar.
-
lordvader89 bunu yazdı:
extraordinaryy bunu yazdı:
-----------------------------Aslında o topraklar verimsiz. Benim bildiğim kadarıyla orada yaşayan insanlar nesilden nesile su içerisinde yaşamaya alışkın. Hatta bazılarının karaya alerjisi var. Bir belgesel vardı suda yaşayan halk isimli tam hatırlamıyorum onu bir bulup izlersen bence yararlı olacaktır. Balık ile yatıp blaık ile kalkıyorlar.
Bi ara bende tv programında seyretmiştim yüzen şehir gibi söylemleride var galiba ayna programında çıkmıştı samanyolu tv de , nette de vardır videoları buna benzer bi köydü,Aynayı tavsiye ederim bi bak hep bunun gibi ilginç yerleri gösteriyorlar -
Hay,maşaAllah...Formalara dikkat :)
-
oranin tam olarak neresi oldugun bilen
-
piskopati_x bunu yazdı:
oranin tam olarak neresi oldugun bilen
-----------------------------2. mesajda harita linki vermiş bir arkadaş.