İstenmeyen Mail
-
hergün üyesi bile olmadıgım bir siteden bana msj gelio bunu nasıl engelliycem arkdşlar
-
senem35 bunu yazdı:
-----------------------------
hergün üyesi bile olmadıgım bir siteden bana msj gelio bunu nasıl engelliycem arkdşlar
-----------------------------gelen mail adresini engelle hotmail mi ney onu yazda nasıl engellendiğini anlatsın sana birisi
-
Bende sabah bi pishing aldım sormayın gitsin... Methoda bakarmısınız
--------------------------------------------------------------------------------
Kimden: sule.yalcin@hotmail.com Gönderme tarihi: 25 Nisan 2011 Pazartesi 22:41:30 Merhaba Arkadaşlar,
OSYM'nin şifre skandallarından sonra dün yapılan ALES sınavında yaşananlar olay yaratmıştı.
Ancak bu kadar büyük skandalı kimse bu kadar çabuk beklemiyordu. Şimdide dün yapılan sınavdaki şifre ortaya çıktı ve internete sızdı.
Ek'teki pdf dosyasında şifrenin detayları açıkça gözüküyor.
Not: Güvenlik nedeniyle pdf dosyası sıkıştırılıp şifrelenmiştir,şifresi ales2011 ' dir.
Şule
--------------------------------------------------------------------------------
yermi anadolu çocuğu?
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------Bende sabah bi pishing aldım sormayın gitsin... Methoda bakarmısınız
Kimden: sule.yalcin@hotmail.com Gönderme tarihi: 25 Nisan 2011 Pazartesi 22:41:30 Merhaba Arkadaşlar,
OSYM'nin şifre skandallarından sonra dün yapılan ALES sınavında yaşananlar olay yaratmıştı.
Ancak bu kadar büyük skandalı kimse bu kadar çabuk beklemiyordu. Şimdide dün yapılan sınavdaki şifre ortaya çıktı ve internete sızdı.
Not: Güvenlik nedeniyle pdf dosyası sıkıştırılıp şifrelenmiştir,şifresi ales2011 ' dir.
Şule
yermi anadolu çocuğu?
Şule göndermişse yer :d -
a.q benim kişyiszel maillimi nasıl almışlarsa durmadan geliyo
bir tane bok yiyenin müridi yok nike ayakkabı veriyolyar felan üye olun dedi o günden beri sms de geliyo mailde
-
neonell bunu yazdı:
mescarine bunu yazdı:
Bende sabah bi pishing aldım sormayın gitsin... Methoda bakarmısınız
Şule
yermi anadolu çocuğu?
Şule göndermişse yer :d
-----------------------------o şuleyi bi yakalarsam zaten... ;)
-
oradaki adres onun değil mi ki, dur msn ye ekleyeyim, ovv yeea