İstiklal Caddesine Maçı İzliyebiliceğim Kafe ?
-
arkadaşlarla macı ızlemeye gıtcezde şöle nargile fılan yapalım dıyoruz bıldıgınız hem nargıle servısı hemde mac veren kafe varmı arkadaşlar ?
-
yok mu bılen bırısı yav arkadaşlar ?
-
sen istiklale git saatinde, gözüne gözüne gel abi gel maç diye bağıranlardan biriyle git bulursun
-
istiklal caddesine girdiginde ilk solda var.
burda soracagina orda gidip kendin gormelisin. dunya kadar yer var
-
sen git, farkında olmadan biri sizi cekip koltuklara oturtur zaten merak etme =]
-
kilisenin karşısında kallavi var sağlam nargilesi vardır ama ligtv varmı bilmiyorum.
-
alibaba bunu yazdı:
-----------------------------
kilisenin karşısında kallavi var sağlam nargilesi vardır ama ligtv varmı bilmiyorum.
-----------------------------kallaviinin yerını araştırıyorum zaten kardeş ya sabahtan ber kallavi sokaktaymış ama sokağı bılmem lazım.
bu arada sen oraya gıt burda konu accan dıyen "muhteşemzekaya sahıp arkadaş" bu yontem hıc aklıma gelmedı helal olsun o beynıne saglık .d
-
nevizade'nin içindeki envai çeşit cafe&pub&restoran'da nargile + ligtv var.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
nevizade'nin içindeki envai çeşit cafe&pub&restoran'da nargile + ligtv var.
-----------------------------gittim tum kafelerı gezmıştım hıcbırı bana yok demişti hocam hepsi rakı balık fılandı yalan olmasında bulamamıştım ben bı tane siktiri boktan bı kafe vardı oda harbı köhne yerın tekydı varsa ısımlerı alıyım senden valla ıyı olur .)