folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstiklal Marşını Ezile Büzüle Okuyan Miniklerimiz

İstiklal Marşını Ezile Büzüle Okuyan Miniklerimiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaşlar feyste dolaşan bi video gördüm. küçücük bi kıza ezberletmişler istiklal marşını okutuyolar. Ama kızcağız öyle bi okuyoki  sanki savaşta yenilmişsin milletini katletmişler herseyini kaybetmişsin vi bunu dile getiriyosun. Ağlayanlar ni yanda ezilip büzülenler bi yanda kız zaten istiklal marşının niçin yazıldığını zaten bilmiyor ona ağlayarak oku demişler ezberletmişler okuyor. Bence böyle olmamalı

İstiklal marşımız böyle okunmamalı. Haksızmıyım. Çoğu yerde böyle bulabilirsem 2. mesaja koyarım videoyu..

İstiklal marşı Adamı gaza getirecek şekilde kendinden emin cesur  Sanki düğmesine basılmış fırlamaya hazır bi roket misali öyle okunmalı. milleti gaza getirmeli çoşturmalı.. Gecmişi elbet hatırlatacak ama daha çok geleceğe baktırmalı. 

Okullarda İstiklal marşı okurken millet ya birbiriyle konuşuyor yada sanki mezardan yeni çıkmış gibi ölü gibi okuyor. bazısı dudağını kımıldatıyo.. Böyle okunmamalı, Biz bağırarak Boğazımızı yırtarak okuyoduk 3-5 arkadas lisedeyken hocalar alkışlarken millet gülüyodu. Lan pezeveng sende oku biraz milli duyguların kabarsın emo emo Ortalık oruspusu olmuşsun Vatan ne millet ne Atatürk kim Mehmet akif kim haberin yok.

Şimdilerde bu durum dahada kötüye gidiyor. O İstiklal Marşının Müthiş çoşkusunu ben göremiyorum çoğu yerde 

sizce?

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

şükret en azından okuyan insanlar var şu an

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

istiklal marşı okumakla olmuyo.. zaten minik diyosun.. bırak boşver bence.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

geleceğini kurtarmak için sempati toplama amaçlı şeyler bunlar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:
    -----------------------------

istiklal marşı okumakla olmuyo.. zaten minik diyosun.. bırak boşver bence.

okullarıda kastettim yarışmaslarda filan hep böyle

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Okullarda Tarih dersleslermiz ne yazık ki matematik formülleri gibi anlatılıyo.O konunun,o olayın nedeni yok sadece sonuç var ve bu sonuç öğrenilmeli anlayışı.Zaten Türk bilinci olan kestirme kısa yol tutukusu tamda bu sistemle iki çarkın dişlisinin birbirne geçmesi gibi birbirini tamamlıyor.20 yaşıma geldim,siyasal olayları incelediğimde bazen geçmişi düşünüyorum ve çok net anlıyorum bize anlatılan o insanlar gerçekten sağlam işler yapmışlardır.Bunu zamanında ilkokul sırlarında öğretmenin söylediği için,o dersten geçmek için yada karnemde güzel bir not olması için öğrenmemeyi isterdim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Blackjack bunu yazdı:

Okullarda Tarih dersleslermiz ne yazık ki matematik formülleri gibi anlatılıyo.O konunun,o olayın nedeni yok sadece sonuç var ve bu sonuç öğrenilmeli anlayışı.Zaten Türk bilinci olan kestirme kısa yol tutukusu tamda bu sistemle iki çarkın dişlisinin birbirne geçmesi gibi birbirini tamamlıyor.20 yaşıma geldim,siyasal olayları incelediğimde bazen geçmişi düşünüyorum ve çok net anlıyorum bize anlatılan o insanlar gerçekten sağlam işler yapmışlardır.Bunu zamanında ilkokul sırlarında öğretmenin söylediği için,o dersten geçmek için yada karnemde güzel bir not olması için öğrenmemeyi isterdim.

eğitim sistemi eğitim için değil ÖSS için çalışmaya başladı. Hocalar konuları ÖSS ye göre yorumlayıp kesp biçip bize anlatıyor. Katılıyorum sana İlkokuldada SBS için

Ben öğrenmek için okula gidiyorum ÖSS için değil... ya koskoca 1. Dünya savaşını 5 dakkada bitirdi hoca Nedenleri gelişimi sonuçları Özellikleri   yaw bari 1 dersini buna ayır anlat adam gibi nooldu savaşta Sonra gelmiş bize Gecen kpss kursunda fen bilgisi öğretmenliğini okumuş bi bayan 1 dünya savaşı kimle kim arasında olmuş Osmanlımı katılmış diye soruyo diyosun... 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

kesinlikle katılıyorum.. kesinlikle...

xxx
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

tarih dersleri hiç objektif değil varsa yoksa bizi övüyorlar

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 1324 Toplam Mesaj: 9