İstirahat Raporu
-
Merhaba Müridler
Özel bir firmada çalışmaktayım görevim dolayısıyla sabah 9 akşam 5 'e kadar dışarda dolaşmaktayın. 2 haftadır grip, mide bulantısı,göğüs ağrısı,ateş,ishal çekmekteyim.
üç adet doktor gezdim. üçüde rapor vermedi yok vizite kağıtı olmazsa soruşturma açarlar yok yasak. diye yolladılar 2 haftadır. bir fiil durmadan çalışmaktayım. Şuan bu mesajlarımı zor yazıyorum nefes aldıkça gögsüme batma oluyor. yarın için randevu aldım tekrar gidicem. ssk lıyım işe gireli 51 gün oldu ama rahasızlandım 3 günlük istirahat izni almam için vizite kağıdı götürmem gereklimiş. çalıştığım firma öyle bişey yok diyor. direk gidip muayne olup rapor veriyorlarmış ama üç ayrı doktora çıktım hiç birisi rapor yazmadı bu vizite kağıdı denen olay kalkmadımı nalet olsun. ya işi bıraktıracaklar ya adamı öldürtecekler sağlığımızdan olacaz hap manyağına döndük. üç doktor ayrı ayrı teşhis koydu birisi bronşit diyor birisi astım diyor öteki franjit diyor. ne yapacağımı şaşırdım. ben bu raporu devlet hastanesinden vizite kağıtsız alabilirmiyim. çalıştığım firma İstanbul'da ben Ankaradayım. personel işlerine sordum. vizite kağıdı olayı kalktı diyorlar. tc kimlik ile alınabiliyormuş. bu konuda bilgisi olan varmı müridlerim -
Müridler konu günceldir. durumum vahim
-
aile hekimin nerede? eğer bulunduğun şehirde değilse en yakın aile sağlığı merkezine gidip bi iş için orada olduğunu ve hastalandığını söyle. muayene olursun. rapor işide artık doktorun insafına kalmış. oda olmadı sgk anlaşmalı özel hasatanelere yada poliklinik tarzı yerlere git. oradan rapor alman çok daha kolay. bu arada çok geçmiş olsun. inşallah biran önce iyileşirsin.
-
özel hastane net çözüm.. belki az bi para verirsin ama çatır çatır yazarlar raporunu. geçmiş olsun..