İsveç'te Mühendislik Master'ı İçin Üniversite Önerebilecek ?
-
Elektrik-Elektronik Mühendisliği okuyorum. master için isveç'i düşünüyorum. önerilerinizi bekliyorum.. nasıl baş vurulur hangi okular iyidir paraları nasıldır?
-
Stokholm 1 numaradır.Zaten Avrupada ki üniversiteler arasında en iyilerinden biri.Ücreti gayet uygundu diye hatırlıyorum.Tek sorun İsvecteki üniversitelerin çogu anadillerinde egitim verir.
-
İsveçde bazı üniversiteler ücretsiz diye biliyorum.Ama notlarına bakabiliyorlar.Kaldı ki üni harcı vermesen bile isveçde yurtda bile kalsan ortalama 1.500 tl civarı harcama yapman gerekir aylık.Bide isveçce oluyor genelde üniler.
-
bildiğim kadarıyla kızları en güzel ülkelerden birisi, dilleride çok zordur ama iyi ingilizce bilirler.
ufak bi bilgi.
-
benim kuzen boğaziçi mak.müh okuyo r4.sınıfta bu senede stockholm kraliyet teknik üniversitesinde okuyor çokta memnun bi düşün derim
-
53 Chalmers University of Technology 66 KTH, Royal Institute of Technology 68 Lund University 97 Uppsala University 154 Linköping University Al sana "QS University World Ranking 2011- Elektrik Elektronik Mühendisliği alanındaki ilk 200 üniversite" listesindeki İsveç üniversiteleri.
Sitelerinde "graduate admission> admission requirements" link yolundan bütün istediklerini ögrenebilirsin.
çok detaylı bir biçimde 4 aydır bunlarla uğraşıyorum. kitabını yazacam
-
İsveç'te Linköping kentinin belediye başkanı Konya-Kulu'lu olup benim hemşerimdir. ismi, Muharrem Demirok. Bildiğim kadarıyla kendisi Türkiye'den gelenlere yardımcı oluyor. Git bir şekilde mailleş adamla, belki bi hayrı dokunur.