İsviçre - Samsung Galaxy S2 - Hakkında...
-
Merhabalar.
İşyerinden bir arkadaşım iş için isviçreye gidecek. Bende geri gelirken Samsung Galaxy S2 getirmesini planlıyorum. Bildiğim kadarı ile teknoloji konusunda isviçre pahalı bir ülke. Bu konu hakkında bilginiz var mı ? Bu cihazı isviçreden nekadar alabilir. Kayıt işleminde nekadar para gider. Kısacası Türkiyeye geldiğinde bana nekadar patlar. Sorun sıkıntı olur mu ? Bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)
-
fiyatı bilmem ama kendi pasaportuna kayıt ettirirse masraf çok olmaz pasaporta 2 senede 1 telefon kayıt ettiriliyor bilgin olsun
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------
fiyatı bilmem ama kendi pasaportuna kayıt ettirirse masraf çok olmaz pasaporta 2 senede 1 telefon kayıt ettiriliyor bilgin olsun
-----------------------------Evet o konuda bilgim var ve kendi pasaportuna kayıt yaptıracak.
-
Up =)
-
Up =)
-
Orada bu telefonu nakit olmaya kalkarsa kazık yer. Türkiye'den aldığından pahalıya gelir. Taahütlü alması gerekli kontrat yapıyorsun 12 ay ödüyorsun. Peşin vermiyor çoğu veren de çok sokuyor.
-
orada pahalı olabilitesi yüksek , AB üyesi ülkelerde fiyatlar daha düşük sanırım
-
almanyaya geçebilirse oradan alsın. amazon.de den baktım 460 €.
-
çıkarken gümrükten verdi iadesi alsın ucuza gelir.
-
-
amerikadan falan aldırsan neyse de isviçreden neden aldırıyorsun ki aynı paraya gelecek uğraşmana değmez.burdan al.