İsviçre Yeşil Pasaport
-
Merhaba müridler,
Pazartesi günü istanbuldaun zürihe gideceğim.Yeşil pasaport sahibiyim daha öncede bir kaç schengen ülkesine uçtum.Herhangi bir soru sormamışlardı.Acaba isviçre pasaport kontrol noktasında yanında ne kadar nakit var dönüş biletini görelim,kalacak yer için rezervasyonu görelim gibi sorular sorup işi sıkı tutuyorlar mı yoksa direkt geçiriyorlar mı isviçrede durum farklı mı öğrenmek istiyorum.İsviçrede yaşayan ya da daha önce gitmiş olan müridler yardım ederlerse sevinirim.
-
Daha onceki giris cikis damgalarinida gorunce cok bisey sormazlar hocam niye geldin derlersede gezicem amk dersin, yani kibar versiyonunu :) isvecle isvicreyi hep karistiran bi ben miyim ya
edit; bak gene karistirmisim, hocam isvicre yesil pasaport kabul etmiyo diye biliyrum,2010 yazında etmiyodu bidegisiklik olmadiysa, schengen varsa skbtı yok ama yoksa sadeceyeşil pasaportla giris yok
MaviGozluDev tarafından 08/Şub/13 18:49 tarihinde düzenlenmiştir -
MaviGozluDev bunu yazdı
Daha onceki giris cikis damgalarinida gorunce cok bisey sormazlar hocam niye geldin derlersede gezicem amk dersin, yani kibar versiyonunu :) isvecle isvicreyi hep karistiran bi ben miyim ya
edit; bak gene karistirmisim, hocam isvicre yesil pasaport kabul etmiyo diye biliyrum,2010 yazında etmiyodu bidegisiklik olmadiysa, schengen varsa skbtı yok ama yoksa sadeceyeşil pasaportla giris yok
isveç değil hocam isviçre :) Daha önce sıkıntı olmadı ama isviçrede işi sıkı tutuyorlarmış diye duydum
-
Bi tanesi kabul etmiyodu ama hangisi onu hatirlamiyorum iste :) karstiriyom diye bosuna demedim :)
-
En fazla;
Neden geldin?
Nerede kalacaksin?
-
gecen sene cenevre'ye gittim yesille. hic bisi sormuyorlar rahat ol. girersin cikarsin hem de tasaklari avuclaya avucluya. :)
-
Cevap için teşekkürler umarım sıkıntı yaşamam