İsviçre Yeşil Pasaport

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Merhaba müridler,

Pazartesi günü istanbuldaun zürihe gideceğim.Yeşil pasaport sahibiyim daha öncede bir kaç schengen ülkesine uçtum.Herhangi bir soru sormamışlardı.Acaba isviçre pasaport kontrol noktasında yanında ne kadar nakit var dönüş biletini görelim,kalacak yer için rezervasyonu görelim gibi sorular sorup işi sıkı tutuyorlar mı yoksa direkt geçiriyorlar mı isviçrede durum farklı mı öğrenmek istiyorum.İsviçrede yaşayan ya da daha önce gitmiş olan müridler yardım ederlerse sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Daha onceki giris cikis damgalarinida gorunce cok bisey sormazlar hocam niye geldin derlersede gezicem amk dersin, yani kibar versiyonunu :) isvecle isvicreyi hep karistiran bi ben miyim ya

edit; bak gene karistirmisim, hocam isvicre yesil pasaport kabul etmiyo diye biliyrum,2010 yazında etmiyodu bidegisiklik olmadiysa, schengen varsa skbtı yok ama yoksa sadeceyeşil pasaportla giris yok

MaviGozluDev tarafından 08/Şub/13 18:49 tarihinde düzenlenmiştir

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

Daha onceki giris cikis damgalarinida gorunce cok bisey sormazlar hocam niye geldin derlersede gezicem amk dersin, yani kibar versiyonunu :) isvecle isvicreyi hep karistiran bi ben miyim ya

edit; bak gene karistirmisim, hocam isvicre yesil pasaport kabul etmiyo diye biliyrum,2010 yazında etmiyodu bidegisiklik olmadiysa, schengen varsa skbtı yok ama yoksa sadeceyeşil pasaportla giris yok

isveç değil hocam isviçre :) Daha önce sıkıntı olmadı ama isviçrede işi sıkı tutuyorlarmış diye duydum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Bi tanesi kabul etmiyodu ama hangisi onu hatirlamiyorum iste :) karstiriyom diye bosuna demedim :)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

En fazla;

Neden geldin?

Nerede kalacaksin?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

gecen sene cenevre'ye gittim yesille. hic bisi sormuyorlar rahat ol. girersin cikarsin hem de tasaklari avuclaya avucluya. :)

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Cevap için teşekkürler umarım sıkıntı yaşamam

Toplam Hit: 1347 Toplam Mesaj: 7