folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İsyeri Acmak İcin Bilginizi Ala Bilirmiyim?

İsyeri Acmak İcin Bilginizi Ala Bilirmiyim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

arkadaslar ben yakinda Turkiyeye donecegim pek param yok 3 5 iste bugun bir yakin arkadasim msn de isyeri acma teklifi onerdi.

is smile den bayilik alip  10000 lilarik gibi mal alinip kusadasinda turistik bolegede yerkiralayip satmak + net ten ek gelir arkadas islek caddede yer ayarlarim diyor.

ben bu isten pek anlamam ben daha cok bar restuarant tarzi is dalinda iyiyim sizce bu is tutarmi bu ise bulasiyimmi nedersiniz bu isle ugrasan arkadaslar fikirleriniz neler? simdiden tesekkurler.

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    alacaksan telekomdan bayilik al hocam.performansından primde alıyorsun,bir sürü şeyden para alıyorsun.üstüne kontörlü telefonu var.iyidir yani.bütçen de ne kadar bilmiyorum tabi ama günümüzde internet kafe açmakta getirisi olan bir iş.lokanta vb yer açmak riskli iş hojam.ya açacaksan çok gösterişli bi yer açacaksın zarar etmemek veya kapamamak için dükkanı veya orta halli döner-ayran başka bişeyler de satılan bi yer.ya da özel tuvalet aç (ciddiyim) . bunları neden söylüyorum çünkü temel ihtiyaçlar ve getirisi kesin olan işler.yani paranı kurtarıp üstüne rahat katabilirsin bellli bir süre içinde.daha sonra kademeli olarak büyütürsün işlerini.internet kafe-yemek-tuvalet .tuvalet önerimi de dikkate al.yemk içmek sıçmak.çok seviyoruz bunları : )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    ya aslinda ben gerekenlerin cogunu biliyorumda boyle bir isin tutup tutmucagini para getirip getirmicegini merak ettim yani bu is dalinda pazarda para varmi bir arkadas smile e bulasma kimse almaz filanda dedi yani merak ettigim bu is iyimi kotumu Turkiyeden epey uzak kaldigimdan tam piyasayi bilmiyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    be_cool bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya aslinda ben gerekenlerin cogunu biliyorumda boyle bir isin tutup tutmucagini para getirip getirmicegini merak ettim yani bu is dalinda pazarda para varmi bir arkadas smile e bulasma kimse almaz filanda dedi yani merak ettigim bu is iyimi kotumu Turkiyeden epey uzak kaldigimdan tam piyasayi bilmiyorum
    doğru demişler.telekom varken smiledan alma eğer o işe gireceksen.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    alacaksan telekomdan bayilik al hocam.performansından primde alıyorsun,bir sürü şeyden para alıyorsun.üstüne kontörlü telefonu var.iyidir yani.bütçen de ne kadar bilmiyorum tabi ama günümüzde internet kafe açmakta getirisi olan bir iş.lokanta vb yer açmak riskli iş hojam.ya açacaksan çok gösterişli bi yer açacaksın zarar etmemek veya kapamamak için dükkanı veya orta halli döner-ayran başka bişeyler de satılan bi yer.ya da özel tuvalet aç (ciddiyim) . bunları neden söylüyorum çünkü temel ihtiyaçlar ve getirisi kesin olan işler.yani paranı kurtarıp üstüne rahat katabilirsin bellli bir süre içinde.daha sonra kademeli olarak büyütürsün işlerini.internet kafe-yemek-tuvalet .tuvalet önerimi de dikkate al.yemk içmek sıçmak.çok seviyoruz bunları : )
    eyvallah bu fikri degerlendirecegim restuarant var 20 yillik filan babadan gececek insallah :) da arkadas boyle bir konuyla bana gelince apisip kaldim :) buraya sorma ihtiyaci duydum :)

Toplam Hit: 1114 Toplam Mesaj: 5