folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder İsyeri Agindayim Bana Baglanan Baska Bilgisayar Var

İsyeri Agindayim Bana Baglanan Baska Bilgisayar Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vertigoneto
    vertigoneto's avatar
    Erkek
    Slm arkadaslar netstat -a yaptigimda baska bir bilgisayarin bagli oldugunu gordum ne yapabilirim. Bana baglı oldugu portlar oldukca fazla 3443-3417-3438 yani 34 baslayan portlarin bir kismini kullanarak baglanmakta bunun sebbei ne olabilir. YA da hangi yolla baglanmis olabilir. KArsi atak icin bilgi verebilirseniz sevinirim. Ne yapmam lazim. İlgi ve bilginize tesekkurler.

Hayatta iki şey sonsuzdur. Bİrincisi evren ikincisi insanların aptallığı. Ancak birincisinden o kadar emin değilim. <br> <br> A.Aynştayn <br>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Bende Baktım netstat -a ile şuan için bişi belli olmuyor hocam fakat bu söyleyişin aklıma bişi getirdi geçen gün adamın biri çalıştığım dükkanın karşısında balkona oturup lep top u ile bişiler yapiordu acaba bizim bağlantıyımı kullanıyordu. o adam çıkınca balkona bende bakayım bi.

Gerçekten karşıya bu bedelsiz kullanımının cezasını verebileceğimiz bir yol varmı?

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vertigoneto
    vertigoneto's avatar
    Erkek
    yanliz benim kablosuz degil. İsyeri agi. Sorum su bu adamin gunahini almadan once sunu soyliim ayni ip verilebilirmi. Eger verilmemisse bize bu adamin bilgisayari bana nasil bagli olur ve hangi programla baglanmis olur? Ustalarim yardimci olursa sevinirim. Bu adami ava giderken avlamam mumkunmudur?

Hayatta iki şey sonsuzdur. Bİrincisi evren ikincisi insanların aptallığı. Ancak birincisinden o kadar emin değilim. <br> <br> A.Aynştayn <br>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

paylasimli kullandigin bir program yuzunden olabilir, paylastigin bir dosya klasor vs. yuzunden olabilir,  mesajlasma programi yuzunden olabilir,

vs vs      

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    yazıcı paylaşımı varsa ondan olabilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Xsharez bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende Baktım netstat -a ile şuan için bişi belli olmuyor hocam fakat bu söyleyişin aklıma bişi getirdi geçen gün adamın biri çalıştığım dükkanın karşısında balkona oturup lep top u ile bişiler yapiordu acaba bizim bağlantıyımı kullanıyordu. o adam çıkınca balkona bende bakayım bi.

Gerçekten karşıya bu bedelsiz kullanımının cezasını verebileceğimiz bir yol varmı?

-----------------------------

Wireless Network olarak kur paylaşım ayarlarını yap, eger salak networkune girerse adamın bilgisayarında at oynatma şansın olur, hiçbirşey yapamasan bile network snifferlardan bırını kullanabılırsın ( www.google.com ) onu bıle yapamam diyorsan, en basitinden paylaşıma acık alanlara deli gibi dosya aktarır adamı deli edersin...

Sonra da modem şifreni değiştirir kurtulursun : )

#####

Asıl mesajı atana gelince de,

abi bi suraya gir de bak istersen o portlar neymış neyin nesiymiş:

http://keir.net/portlist.html

Burdakileri açıklayıcı bulmadım dersen www.google.com ---> search: "Portlist"

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek

kullandığın bir ağ içi yazışma programı var mı? VIT menager mesela?

iyi biri değil... TBT
Toplam Hit: 2417 Toplam Mesaj: 7