folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İşyeri Kurma - Yardım - Refurbished, Spot, İkinci El Ve Yurt Dışı Elektronik Ürün Market

İşyeri Kurma - Yardım - Refurbished, Spot, İkinci El Ve Yurt Dışı Elektronik Ürün Market

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocalar içerik olarak ufak ölçekli bir Bimeks mağazasında ki kadar çeşit olsun istiyoruz biraz daha az olabilir bütce aşağı yukarı 50.000 TL malzeme için. Demirbaşlar ve Dükkan Dizaynı masrafı bu miktara dahil değil. Yardımcı olmanızı istediğim husus şunlar,

1- En önemlisi Bu ürünlerin bir kısmını tedarik edebilirim ama bir çok ürün için tedarikci bulmam gerekiyor

2 - e-bay, Dealextreme, Alibaba gibi sitelerden (yurtışı demek istiyorum) ürünler alıp bu üründe tahminimce 80 metre kare bir dükkan içerisinde satmak buna ek olarak online satış da yapmak. Bu ürünlerin girdisi çıktısı faturası vergisi konusunda basit bir yöntem varmıdır yada prosedür nedir.

3- Açmayı planladığımız iş yeri bulunduğum il de hiç olmayan bir alan olacak, getireceğimiz ürünlerin çeşitlerini nasıl belirleyeceğiz, elimizde kalacağını hissettiğimiz ürünleri nasıl elden çıkaracağız.

Bütce konusunda çok daha yukarılara şuan için çıkamayız, bu iş için extra fikirlerinizi almak istiyorum, 200.000 nüfuslu bir ilde İstanbul'daki bu doğubank misali ürünler getirip garantili garantisiz ikinci el alım satım yapabileceğim (ki almanyadan tır dolusu malzeme getirebileceğimiz bir tedarikcimiz var) bir iş yeri bu kadar bütceyle nasıl olur.. 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

2 - e-bay, Dealextreme, Alibaba gibi sitelerden (yurtışı demek istiyorum) ürünler alıp bu üründe tahminimce 80 metre kare bir dükkan içerisinde satmak buna ek olarak online satış da yapmak. Bu ürünlerin girdisi çıktısı faturası vergisi konusunda basit bir yöntem varmıdır yada prosedür nedir.

adamın götünden kan alırlar :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    öncelikle hayırlı olsun, bence burda en önemli nokta mekanı nereye acacagindir.
    200.000 nüfuslu bir yerde anladığım kadarıyla alanında tek olacaksın. Buradaki nüfusun özellikleri nasıldır genç nüfus oranı yüksek mı, öğrenci var mı, halkın büyük çoğunluğunun geçim kaynağı nedir gibi sorular göz önüne alınmalıdır,ayrıca bu tür cihazlarda garanti olayı bana göre en önemli sorun.
    Refurbished ürün satmayı düşünüyorum diyorsun bunun garantisi olucak mı v.b

Bence bunlardan daha önemli asıl sorun şu ki teknoloji çabuk eskiyen bi sektör misal bi tablet getirdin onu elden cikartana kadar en az bir kaç model üstü piyasaya giriyor.Bu durumda ne yapacaksın malların elinde patlama riski de var.Ve ya getirir getirmez 3 e 5 e bakmadan malları elden çıkarmalısın.

şimdilik benim kafama takılanlar bunlar.(akıl celmek gibi olmasın ama ben o ise girmeye korkarım sektör riskli) ( o işi yapacağına bebek mağazası aç daha iyi kanımca, koy her türlü bebe giysisi, bebek arabası,bebek koltuğu v.b) edit:telden yazıyorum yazım yanlışı olabilir kabadayi09 tarafından 24/Oca/13 11:29 tarihinde düzenlenmiştir

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Sektorde mal yenileme de sorun yok yeterince tecrubemiz var benm icin asil onemli olanin cesitlilik konsunda tedarikci skntmiz var birde vergi isleri, bu islerde resmiyet olsn istiyorum yasal olsun istiyorum

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Turkiye'de bu ürünleri ucuza temin edebileceğim, faturalı ve garantili ürün tedarikçilerine ulaşmam gerekiyor bu konuda bilgisi olan tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum :) Bütceyi 100.000 Tl ye de çıkarabilirim fakat böyle bir meblayı riske atmak istemiyorum. Bu işin bana getirisi ne kadar olur tahminen.

Toplam Hit: 791 Toplam Mesaj: 5