İşyeri Zeminini Değiştirmek İstiyorum
-
Arkadaslar iş yeri zeminini değiştirmek istiyorum.zemin naylona benzer ahşap desenli muşamba gibi plastik bir maddeyle kaplı.Yine ona benzer bir maddeyle kaplamak istiyorum.fakat ne diye aratacagımı bilmiyorum.laminant diil.naylon bi madde.bu işi nerde daha ucuza getirebilirim.toptan nerde satılır fiyatı nedir?ilgilenenler varsa bilgilendirirse sevinirim
-
onun adı minöfle
piyasada 7.5 milyon civarlarında metre karesi. genelde 2 metreye 1 metre satılır. büyük yerlerde 4 metre eni olanda var.
-
baloton deniliyor ona hocam laminen parke'de deniyormus
-
sagolasın oliver.adını ogrenmiş olduk.minefloymus.şimdi bunun toptan alımı satımı nasıl nerde yapilir fiyat konusunda nedir ne diildir.kaplıcak adam var.toptancısından almak istiyorum.
-
kaç metre kare alacaksınki toptancısını bulmak istiyorsun
-
70 metrekaralik alanı kaplamak icin işte
-
hımm baya büyükmüş.
ben zamanında araştırdım dükkanın yazıhanesini kaplamak için 15 metrekare felandı zaten 7.5 milyona almıştım metre karesini istanbul topkapıda varmış toptancıları ama ben gitmedim görmedim. çok olmadığı için fazlada araştırmadım ama fiyatın çok oynayacağını sanmıyorum. toptancısını da bulsan parekende alacağın için o fiyatlardan fazla aşağıya alamazsın yakın çevrende varsa bunu satan ve 7.5 milyondan fazla değilse git ordan al. küçük esnaf kazansın. alın verin ekonomiye can vern hesabı :D
-
hocam bende küçük esnaf taraftarıyım da malzeme kadar işçilik istiyorlar.burada işçilikle beraber mertrekaresi 15 lirayı geciyor.o yüzden kaplayabilecek arkadas ta var.toptan alıyım diyorum
-
iyide minöflenin işçiliği yok ki eğer doğru malzemeyi anladıysam. bildiğin naylon muşamba gibi birşey kenarlarında bi pervaz çakıyorsun oda isteğine bağlı bizim burada yeterki satın al gelip seriyorlar işçilik istemeden. 15 milyona gelecek birşeyi yok yani.
-
hocam en güzeli paraya kıy laminat al derim ama eğer istanbuldaysan metroda falan senin dedigin şekilde ucuz oluo