İşyerinde Pc Bağlantısı Sorunu
-
yaw arkdaşlar iş yerinde beni bir alt kata şutladılar burdaki işleri bitir diye ama işleri bitirecez bitirmesinede kendi bilgisayarımdan dosyaları usb ye atıp bir alt bir üst yapmaktan anam ağladı. Kendi bilgisayarıma bağlanmam için ne yapmam lazım??? Bunu sorcaktım. İnternette yazan herşeyi denedim ama olmuyor. İşyerinde bir koruma yapmışlar hiç bir program admin izni olmadan yüklenmiyor. Ona göre. Bu konuda bilgileri olanlar o değerli bilgileri lütfen paylaşabilirmi acaba? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
-
İş yerinin teknik desteğinden yardım al durumunu anlat sonuçta onlarda insan gerekli yardımı yaparlar sonrasında paylaşıma dosya açıp istediklerini alırsın
-
Yok dedim kardeş ama sen stajersin bide onla ugrasmıyak diyolar.
-
calpazhan bunu yazdı:
-----------------------------
Yok dedim kardeş ama sen stajersin bide onla ugrasmıyak diyolar.
-----------------------------o zaman bana göre tek yol paylaşıma dosya açmak kalıyor benim şirketimdede aynı sorun var beni ilgilendirmiyor ama arkadaşların işi olunca bana geliyorlar daha önceki denemelerimde şifre istediği için kuramamıştım yani uzun lafın kısası program kurmaya şifre isteyebilir ama paylaşıma dosya açmaya isteyeceğini zannetmiyorum
-
internete çıkışın varsa sanal driver kullanabilirsin
-
The_FCN bunu yazdı:
internete çıkışın varsa sanal driver kullanabilirsin
-----------------------------biraz açarmısın
-
bazı siteler(biliigim kadarıyla googleda verio) sana internette bi alan verir o alana istedigin şeyi upload download edebilirsin bide ufak çapta programları olur bilgisayarımın içinde hard disk gibi gözkür onun içinde bişi kopyaladıgında internetteki alanına otomatik olarak upload eder çok yüksek boyuttaki dosyaları için çok kullanışlı olmasada küçük çaplı dosyalar için işini görebilir(net hızıne göre tabi)
-
The_FCN bunu yazdı:
bazı siteler(biliigim kadarıyla googleda verio) sana internette bi alan verir o alana istedigin şeyi upload download edebilirsin bide ufak çapta programları olur bilgisayarımın içinde hard disk gibi gözkür onun içinde bişi kopyaladıgında internetteki alanına otomatik olarak upload eder çok yüksek boyuttaki dosyaları için çok kullanışlı olmasada küçük çaplı dosyalar için işini görebilir(net hızıne göre tabi)
-----------------------------hım uzun iş upload download etmekte gerekecek sanırım windows live sky drive de var 25 gb veriyor
-
domain varsa bisey yapamazsin..