folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İşyerinde Pc Bağlantısı Sorunu

İşyerinde Pc Bağlantısı Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

yaw arkdaşlar iş yerinde beni bir alt kata şutladılar burdaki işleri bitir diye ama işleri bitirecez bitirmesinede kendi bilgisayarımdan dosyaları usb ye atıp bir alt bir üst yapmaktan anam ağladı. Kendi bilgisayarıma bağlanmam için ne yapmam lazım??? Bunu sorcaktım. İnternette yazan herşeyi denedim ama olmuyor. İşyerinde bir koruma yapmışlar hiç bir program admin izni olmadan yüklenmiyor. Ona göre. Bu konuda bilgileri olanlar o değerli bilgileri lütfen paylaşabilirmi acaba? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

İş yerinin teknik desteğinden yardım al durumunu anlat sonuçta onlarda insan gerekli yardımı yaparlar sonrasında paylaşıma dosya açıp istediklerini alırsın

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Yok dedim kardeş ama sen stajersin bide onla ugrasmıyak diyolar.

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

calpazhan bunu yazdı:
    -----------------------------

Yok dedim kardeş ama sen stajersin bide onla ugrasmıyak diyolar.

o zaman bana göre tek yol paylaşıma dosya açmak  kalıyor benim şirketimdede aynı sorun var beni ilgilendirmiyor ama arkadaşların işi olunca bana geliyorlar daha önceki denemelerimde şifre istediği için kuramamıştım yani uzun lafın kısası program kurmaya  şifre isteyebilir ama paylaşıma dosya açmaya isteyeceğini zannetmiyorum

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

internete çıkışın varsa sanal driver kullanabilirsin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:

internete çıkışın varsa sanal driver kullanabilirsin

biraz  açarmısın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

bazı siteler(biliigim kadarıyla googleda verio) sana internette bi alan verir o alana istedigin şeyi upload download edebilirsin   bide ufak çapta programları olur  bilgisayarımın içinde hard disk gibi gözkür  onun içinde bişi kopyaladıgında internetteki alanına otomatik olarak upload eder  çok yüksek boyuttaki dosyaları için çok kullanışlı olmasada küçük çaplı dosyalar için işini görebilir(net hızıne göre tabi)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:

bazı siteler(biliigim kadarıyla googleda verio) sana internette bi alan verir o alana istedigin şeyi upload download edebilirsin   bide ufak çapta programları olur  bilgisayarımın içinde hard disk gibi gözkür  onun içinde bişi kopyaladıgında internetteki alanına otomatik olarak upload eder  çok yüksek boyuttaki dosyaları için çok kullanışlı olmasada küçük çaplı dosyalar için işini görebilir(net hızıne göre tabi)

hım uzun iş upload download etmekte gerekecek sanırım windows live sky drive de var 25 gb veriyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

domain varsa bisey yapamazsin..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 599 Toplam Mesaj: 9